Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Revengeful

Emekli Yönetici
sana var

adminle şaka olmaz

peki bir daha sana o tarz şakalar yapmam
Senle kimsenin elektriği uyuşmuyor ha.. Neyse en azından hatalarını öğrenip düzeltmeye çalışıyorsun bu da güzel

Tepkiler: KinG CrazY ve İhtiyar007

Revengeful

Emekli Yönetici
Beyler kavga etmeden anlaşırsanız güzel olacak. Eğer aranızda bir anlaşamamazlık varsa özelden konuşun bence. Negatif enerji yaymayın konuya lütfen..

uyuşmayan sadece 1 kişi var

sonuçta sohbet konusu bu ? isteyen istediğiyle konuşur ?
1 kişi var demek
Sorun bende o zaman

Tamam sohbet, muhabbet konusu. Ama adama merak ettiğim bir şeyi sorduğumda başka birisinden saçma, alakasız bir cevap gelmesi hiç hoş değil.

Beyler kavga etmeden anlaşırsanız güzel olacak. Eğer aranızda bir anlaşamamazlık varsa özelden konuşun bence. Negatif enerji yaymayın konuya lütfen..

kavga etmiyoruz

Bence de sen admin değilsin sadece orda mavi yazı var (buradan devam edelim mi ? )
1 kişi var demek
Sorun bende o zaman

Tamam sohbet, muhabbet konusu. Ama adama merak ettiğim bir şeyi sorduğumda başka birisinden saçma, alakasız bir cevap gelmesi hiç hoş değil.

sen değilsin insan abisiyle kavga edermi başka birisi var @Revengeful çok iyi bilir

Kavga yok
Olursa kontrol sende
kavga etmiyoruz

Bence de sen admin değilsin sadece orda mavi yazı var (buradan devam edelim mi ? )

sen değilsin insan abisiyle kavga edermi başka birisi var @Revengeful çok iyi bilir
Havalar nasıl?

Revengeful

Emekli Yönetici
Sadece yöneticiler egosu yüksek kişiler, üyelerle ilgilenmiyorlar, ayrı bir havalardalar dememeniz için üyelerde kaynaşmaya çalışıyorum her zamanda böyle oldu ama yoksa bende bilirim mesafeli yaklaşmayı. Eğer sizinle muhabbet etmeye çalışıyor ve sert şekilde uyarmıyorum diye admin değilim gibi bir izlenim yarattıysam bilemiyorum..

Tepkiler: İhtiyar007

sen 5-10 sayfa önce insanlar beni admin sanıyor sadece mavi yazı var demiştin ya hatırladınmı ondan bahsettim
Kavga yok
Olursa kontrol sende
Havalar nasıl?

bilmiyorum sıradan

ne düşüneceğimi düşünüyorum

Suskun takilin sizz uyku girmedi gozume telefon da sarj yemiyo resmen bu gece benim gece

Gelen yoksa watsapta knkimle takilacamm