Aynı şeyler :pc: Sen nabüün ? Çok şükür iyiyim :)
KinG CrazY Üye The Shadow' Alıntı: Aynı şeyler Sen nabüün ? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür iyiyim
The Shadow Üye kavr' Alıntı: hani size özelden anlatmıştım yine onun benzeri iste. Genişletmek için tıkla ... Anladım zaten tamam. Sucrofe' Alıntı: Selamın Aleyküm, iyi geceler. Boşuna demedik "Türkçe'ye dikkat et diye". Kaldın ortada bak. Genişletmek için tıkla ... KingOfPiez' Alıntı: Selamun Aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam beyler.
kavr' Alıntı: hani size özelden anlatmıştım yine onun benzeri iste. Genişletmek için tıkla ... Anladım zaten tamam. Sucrofe' Alıntı: Selamın Aleyküm, iyi geceler. Boşuna demedik "Türkçe'ye dikkat et diye". Kaldın ortada bak. Genişletmek için tıkla ... KingOfPiez' Alıntı: Selamun Aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam beyler.
007wolverine Üye The Shadow' Alıntı: Anladım zaten tamam. Aleyküm selam beyler. Genişletmek için tıkla ...
007wolverine Üye KingOfPiez' Alıntı: Nassin kavurma Genişletmek için tıkla ... idare eder The Shadow' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
KingOfPiez' Alıntı: Nassin kavurma Genişletmek için tıkla ... idare eder The Shadow' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
The Shadow Üye KingOfPiez' Alıntı: @MaxiDeal konusmuyor sabahtan beri hala kalkamadi mi acaba Genişletmek için tıkla ... 8 gibi bana YeahZ diye mesaj attı ama sms yoktu cevap veremedim kavr' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
KingOfPiez' Alıntı: @MaxiDeal konusmuyor sabahtan beri hala kalkamadi mi acaba Genişletmek için tıkla ... 8 gibi bana YeahZ diye mesaj attı ama sms yoktu cevap veremedim kavr' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
007wolverine Üye KingOfPiez' Alıntı: @MaxiDeal konusmuyor sabahtan beri hala kalkamadi mi acaba Genişletmek için tıkla ... hemen iyilesmemis demekki
KingOfPiez' Alıntı: @MaxiDeal konusmuyor sabahtan beri hala kalkamadi mi acaba Genişletmek için tıkla ... hemen iyilesmemis demekki
KinG CrazY Üye Sucrofe' Alıntı: Selamın Aleyküm, iyi geceler. Boşuna demedik "Türkçe'ye dikkat et diye". Kaldın ortada bak. Genişletmek için tıkla ... AHAHAHAHHAH Talk me with english homie ?
Sucrofe' Alıntı: Selamın Aleyküm, iyi geceler. Boşuna demedik "Türkçe'ye dikkat et diye". Kaldın ortada bak. Genişletmek için tıkla ... AHAHAHAHHAH Talk me with english homie ?
KinG CrazY Üye The Shadow' Alıntı: 8 gibi bana YeahZ diye mesaj attı ama sms yoktu cevap veremedim Genişletmek için tıkla ... keşke ödemeli mesaj olsaydı
The Shadow' Alıntı: 8 gibi bana YeahZ diye mesaj attı ama sms yoktu cevap veremedim Genişletmek için tıkla ... keşke ödemeli mesaj olsaydı