Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

AIS

AIS

Üye
Tut ki! Bir saklambaç oyunu oynuyoruz. Seni kimse buImasın diye kendime sakladığımsın.

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Tut ki! Bir saklambaç oyunu oynuyoruz. Seni kimse buImasın diye kendime sakladığımsın.

anneme sorsam bulur her şeyin yerini biliyor anam benim artisliğin kime !mesaj 901 oldu bunu yazınca 902 kaldı 88

AIS

AIS

Üye
Tanıdığım gibi kalsaydın, düşündüğün gibi severdim seni.

AIS

AIS

Üye
Bazen onu kaybettim bezen buIdum sandım ama her zaman aradım. Bu arayışta aldanışlarımda inanışlarım kadar güzeldi.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Bazen onu kaybettim bezen buIdum sandım ama her zaman aradım. Bu arayışta aldanışlarımda inanışlarım kadar güzeldi.
Bu yazılarını kendi profilinde paylaş.
Burası muhabbet konusu. :megafon:

AIS

AIS

Üye
Kız iki ayda faceden 24 kez ilişki degişikliği yaptı, en son durumuna ”benim aşka inancım kalmadı yazmış. Hemen ümidini kesme, daha 6 milyar insan var.

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye

Hayat bir bardaktı kimisi dolusuna kimisi boşuna bakarken bazı salaklar içindeki suyu atıp sadece bardağa tutunmuştu işte onlar mal,para dan vazgeçen insanlardı

Şimdi yazdım nasıl olmuş ?

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Oraya salak yazmasaydım iyiydi :)

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Dilimde kelime olsa seni düşürmemek için hiç konuşmazdım.

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Kendin yaz kanka ordan burdan bulma

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
@suctofe

AIS

AIS

Üye
Hayat bir bardaktı kimisi dolusuna kimisi boşuna bakarken bazı salaklar içindeki suyu atıp sadece bardağa tutunmuştu işte onlar mal,para dan vazgeçen insanlardı

Güzel olmuş

AIS

AIS

Üye

Güzel olmuş

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Sevgilim sümük olsan burnumu ASLA ! Karıştırmam

Nasıl beyler çok romantik demi ?

Üst Alt