Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bikez kan görmüştüm.hastanede.anında kustum. birgünde kalbimde sorun vardı ufakken.gittik hastaneye doktor dedi kan alıcam. ben bi aglamaya basladım
kaçmaya basladım hastanenin içinde 3 hemsire peşimden geliyor koşa koşa
bir odaya girdim baktım sessiz dedim burda bulamazlar.halbuki morga girmişim
ısık açıktı.biraz ilerledim baktım masanın üstünde adamlar yatıyor çıplak
ben orda korkudan bayıl yarım saat sonra hademe bulmuş 3 kişi yatırdılar yataga
kanı almaya basladı hemşire gözümüde biri kapatıyor görmim diye.gel zaman git zaman hastanede 1sene geçirdim.sonunda iyileştim bunuda neden anlatttım bilmiyorum DD
bikez kan görmüştüm.hastanede.anında kustum. birgünde kalbimde sorun vardı ufakken.gittik hastaneye doktor dedi kan alıcam. ben bi aglamaya basladım kaçmaya basladım hastanenin içinde 3 hemsire peşimden geliyor koşa koşa bir odaya girdim baktım sessiz dedim burda bulamazlar.halbuki morga girmişim ısık açıktı.biraz ilerledim baktım masanın üstünde adamlar yatıyor çıplak ben orda korkudan bayıl yarım saat sonra hademe bulmuş 3 kişi yatırdılar yataga kanı almaya basladı hemşire gözümüde biri kapatıyor görmim diye.gel zaman git zaman hastanede 1sene geçirdim.sonunda iyileştim bunuda neden anlatttım bilmiyorum DD