Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

greenmile

greenmile

Üye
Iyı geceler ahali. . .

Love Prince

Love Prince

Üye
Neyse ben erkenden kaçar herkese iyi geceler

greenmile

greenmile

Üye
hoşbuLduk (.

Burak

Üye

:D :D bikez kan görmüştüm.hastanede.anında kustum.:D birgünde kalbimde sorun vardı ufakken.gittik hastaneye doktor dedi kan alıcam. :D ben bi aglamaya basladım :D
kaçmaya basladım hastanenin içinde :D 3 hemsire peşimden geliyor koşa koşa :D
bir odaya girdim baktım sessiz :D dedim burda bulamazlar.halbuki morga girmişim :ehe:ehe
ısık açıktı.biraz ilerledim baktım masanın üstünde adamlar yatıyor çıplak :D
ben orda korkudan bayıl :D yarım saat sonra hademe bulmuş :ehe3 kişi yatırdılar yataga :D
kanı almaya basladı hemşire :D gözümüde biri kapatıyor :D görmim diye.gel zaman git zaman hastanede 1sene geçirdim.sonunda iyileştim :D bunuda neden anlatttım bilmiyorum :DDD

endometozon

endometozon

Üye
:D :D bikez kan görmüştüm.hastanede.anında kustum.:D birgünde kalbimde sorun vardı ufakken.gittik hastaneye doktor dedi kan alıcam. :D ben bi aglamaya basladım :D
kaçmaya basladım hastanenin içinde :D 3 hemsire peşimden geliyor koşa koşa :D
bir odaya girdim baktım sessiz :D dedim burda bulamazlar.halbuki morga girmişim :ehe:ehe
ısık açıktı.biraz ilerledim baktım masanın üstünde adamlar yatıyor çıplak :D
ben orda korkudan bayıl :D yarım saat sonra hademe bulmuş :ehe3 kişi yatırdılar yataga :D
kanı almaya basladı hemşire :D gözümüde biri kapatıyor :D görmim diye.gel zaman git zaman hastanede 1sene geçirdim.sonunda iyileştim :D bunuda neden anlatttım bilmiyorum :DDD
gırıcek baska oda bulamadın mı morga gırdın :kop::kop::aha:

Burak

Üye
ilk önüme çıkan sessiz ve sakin oda oydu :D

endometozon

endometozon

Üye
tabı morgtakılerın sesı cıkmazkı uyuyorlar :kop:

Revengeful

Emekli Yönetici
Wooow müthiş

Burak

Üye
:kop::ehe

loss_pain

loss_pain

Üye
şşşt yatın bakiim geç oldu..:pro: pazartesi okula gitceksiniz dinlenin biraz:ehe

endometozon

endometozon

Üye
:ağlarım:yaaaaa gıtmeyın benı yalnız bırakmayın buralarda ben sabaha kadar ne yapıcam tek basıma :ağlarım:

Burak

Üye
:D :D biraz daha burdayım :D

loss_pain

loss_pain

Üye
yine mi nöbettesin:ehe:ehe

Burak

Üye
yanında kimse yokmu ? yanlizmisin

endometozon

endometozon

Üye
suan yalnızım yukarda dr odasında dosya kapatıyordum dosyaları bıtırdım nette takılıyorum acıle sevıse ınmek ıstemıyorum

Burak

Üye
niye inmek istemiyorsun

Üst Alt