sana birşey yok :D :D Bana :cry:
The Shadow Üye beytullah6767' Alıntı: Bizi Kötülüyenler : Allah profillerine banlar yağdırsın , mesajlarını silsin , birliklerini bozsun , mesaj yazmaya imkan vermesin. Genişletmek için tıkla ... Amin. SoulsEagle' Alıntı: bn de kurallardan bahsetmek istiyom Genişletmek için tıkla ... Aynen Kurallari sevmeye basladim birden
beytullah6767' Alıntı: Bizi Kötülüyenler : Allah profillerine banlar yağdırsın , mesajlarını silsin , birliklerini bozsun , mesaj yazmaya imkan vermesin. Genişletmek için tıkla ... Amin. SoulsEagle' Alıntı: bn de kurallardan bahsetmek istiyom Genişletmek için tıkla ... Aynen Kurallari sevmeye basladim birden
İhtiyar007 Üye SoulsEagle' Alıntı: aynn süperdir Genişletmek için tıkla ... Yine kendi hatan. Kurallara aykırı olduğundan silinir.
SoulsEagle' Alıntı: aynn süperdir Genişletmek için tıkla ... Yine kendi hatan. Kurallara aykırı olduğundan silinir.
The Shadow Üye teknolojibaronu' Alıntı: Son 5 saat ben kaçar iyi geceler millet! Genişletmek için tıkla ... Yuru la
The Shadow Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: Aman ben 1 sefer, onu da bilinçsiz yaptım, siz bilerek yapmışsınız Genişletmek için tıkla ... Ceza puanlari bilince bakmaz
Bilişim Profesörü' Alıntı: Aman ben 1 sefer, onu da bilinçsiz yaptım, siz bilerek yapmışsınız Genişletmek için tıkla ... Ceza puanlari bilince bakmaz
teknolojibaronu Üye The Shadow' Alıntı: Yuru la Genişletmek için tıkla ... Banı yediğin zaman yürürsün
The Shadow Üye teknolojibaronu' Alıntı: Banı yediğin zaman yürürsün Genişletmek için tıkla ... Sen hala burda misin ?
teknolojibaronu' Alıntı: Banı yediğin zaman yürürsün Genişletmek için tıkla ... Sen hala burda misin ?
SoulsEagle Üye İhtiyar007' Alıntı: Yine kendi hatan. Kurallara aykırı olduğundan silinir. Genişletmek için tıkla ... yok onun boyutu ayarlıyom ayarlıyom siliyolar sürekli boyut ayarlamaya uğraşamadım bnde
İhtiyar007' Alıntı: Yine kendi hatan. Kurallara aykırı olduğundan silinir. Genişletmek için tıkla ... yok onun boyutu ayarlıyom ayarlıyom siliyolar sürekli boyut ayarlamaya uğraşamadım bnde
İhtiyar007 Üye SoulsEagle' Alıntı: yok onun boyutu ayarlıyom ayarlıyom siliyolar sürekli boyut ayarlamaya uğraşamadım bnde Genişletmek için tıkla ... Büyük boyut kullanmışsın demek. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Al hediyem olsun Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
SoulsEagle' Alıntı: yok onun boyutu ayarlıyom ayarlıyom siliyolar sürekli boyut ayarlamaya uğraşamadım bnde Genişletmek için tıkla ... Büyük boyut kullanmışsın demek. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Al hediyem olsun
SoulsEagle Üye İhtiyar007' Alıntı: Büyük boyut kullanmışsın demek. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Al hediyem olsun Genişletmek için tıkla ... tşkr beğendim yapabilirim Yarın
İhtiyar007' Alıntı: Büyük boyut kullanmışsın demek. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Al hediyem olsun Genişletmek için tıkla ... tşkr beğendim yapabilirim Yarın
The Shadow Üye SoulsEagle' Alıntı: tşkr beğendim yapabilirim Yarın Genişletmek için tıkla ... La bi ara senin atesli bi imza vardi Onu da mi kaldirdilar
SoulsEagle' Alıntı: tşkr beğendim yapabilirim Yarın Genişletmek için tıkla ... La bi ara senin atesli bi imza vardi Onu da mi kaldirdilar
SoulsEagle Üye The Shadow' Alıntı: La bi ara senin atesli bi imza vardi Onu da mi kaldirdilar Genişletmek için tıkla ... yok onu bn kaldırdım sıkıldım sonra yaptıklarım büyük geldi herhalde silindi bidaha yapmadım
The Shadow' Alıntı: La bi ara senin atesli bi imza vardi Onu da mi kaldirdilar Genişletmek için tıkla ... yok onu bn kaldırdım sıkıldım sonra yaptıklarım büyük geldi herhalde silindi bidaha yapmadım
The Shadow Üye İhtiyar007' Alıntı: Hayırlı geceler Başka sitelere bakınıyım biraz Genişletmek için tıkla ... Hayirli geceler
İhtiyar007' Alıntı: Hayırlı geceler Başka sitelere bakınıyım biraz Genişletmek için tıkla ... Hayirli geceler