İhtiyar007
Üye
Yan çerçevede çatlak/kırık var mı?Bilen biri yardimci olsun lutfen ya.
Home tusunun yan tarafları var ya hani dokunmatik olan. Ama ekran mi değil mi anlamadim su dokunmatik olan ileri geri seyi o tusun saginda ve solundakiYan çerçevede çatlak/kırık var mı?
Sadece home tuşu mu?
En fazla 10 tl olur.Home tusunun yan tarafları var ya hani dokunmatik olan. Ama ekran mi değil mi anlamadim su dokunmatik olan ileri geri seyi o tusun saginda ve solundaki
Sahi mi gercekten oyleyse cok sevinirim. Ama arkadaşlarim ic cami filan dediler bende bilemedim. Umarim doğru anlatmisimdir neresi olduğunu. Yani baska türlü anlatamiyorum cunku o ortadaki sacma sapan tusun yanlarindaki dokunmatik ileri geri acma kapama yeri. Dokunmatik olduğu icin ekran dediler bilemedim?En fazla 10 tl olur.
Ancak başka sorunları da olabilir.
Tamirciye göstermek gerek.
ekran ise en az 60 tl den başlar.Sahi mi gercekten oyleyse cok sevinirim. Ama arkadaşlarim ic cami filan dediler bende bilemedim. Umarim doğru anlatmisimdir neresi olduğunu. Yani baska türlü anlatamiyorum cunku o ortadaki sacma sapan tusun yanlarindaki dokunmatik ileri geri acma kapama yeri. Dokunmatik olduğu icin ekran dediler bilemedim?
Ben varımEe yok mu kimse?
Nasılsın?Ben varım

Terledim ya laptop ne zamandır kucağımdaNasılsın?![]()
Senden n'aber?İyilik n'olsun, iPad'deki oyunların hilelerini indirdim onları atıyorumTerledim ya laptop ne zamandır kucağımdaSenden n'aber?

kucaginda tutma fazla yaydigi radyosyan kisir yapiyormusTerledim ya laptop ne zamandır kucağımdaSenden n'aber?
kucaginda tutma fazla yaydigi radyosyan kisir yapiyormus
Abicim şimdi mi yazılır bu
daha onceden yazaydin hocam keske kucaginda tuttuğunuAbicim şimdi mi yazılır bu
![]()
geç olsunda güç olmasinİyi biraz da yatağı ısıtsındaha onceden yazaydin hocam keske kucaginda tuttuğunugeç olsunda güç olmasin

VarEe yok mu kimse?

Bayramda geliyorum:P 200lira verirsin artık
Taze bittiBayramda geliyorum:P 200lira verirsin artık

Paypal hesabımı vereyim o zamanTaze bitti![]()