Selamun Aleykum. :perde: Aleykum selam :)
The Shadow Üye phasan' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam mürteza16' Alıntı: Nabünüz? Genişletmek için tıkla ... Kadayif yiyom Ister misin ?
phasan' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam mürteza16' Alıntı: Nabünüz? Genişletmek için tıkla ... Kadayif yiyom Ister misin ?
Bilişim Profesörü Üye phasan' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam phasan' Alıntı: Bu gecede iyisinizdir inşallah yarın kadır gecesı arkadaslar Genişletmek için tıkla ... Harbi mi yaa, o kadar geçti mi Ramazan
phasan' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam phasan' Alıntı: Bu gecede iyisinizdir inşallah yarın kadır gecesı arkadaslar Genişletmek için tıkla ... Harbi mi yaa, o kadar geçti mi Ramazan
mürteza16 Üye The Shadow' Alıntı: Aleykum selam Kadayif yiyom Ister misin ? Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun. Yok Sağol. Bugün tulumba yedim. Yeter bana. phasan' Alıntı: Bu gecede iyisinizdir inşallah yarın kadır gecesı arkadaslar Genişletmek için tıkla ... İyiyiz İnşallah.
The Shadow' Alıntı: Aleykum selam Kadayif yiyom Ister misin ? Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun. Yok Sağol. Bugün tulumba yedim. Yeter bana. phasan' Alıntı: Bu gecede iyisinizdir inşallah yarın kadır gecesı arkadaslar Genişletmek için tıkla ... İyiyiz İnşallah.
The Shadow Üye phasan' Alıntı: Bu gecede iyisinizdir inşallah yarın kadır gecesı arkadaslar Genişletmek için tıkla ... Iyiyiz sukurler olsun ki
phasan' Alıntı: Bu gecede iyisinizdir inşallah yarın kadır gecesı arkadaslar Genişletmek için tıkla ... Iyiyiz sukurler olsun ki
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: Afiyet olsun. Yok Sağol. Bugün tulumba yedim. Yeter bana. İyiyiz İnşallah. Genişletmek için tıkla ... Sagol Bitireyim en iyisi
mürteza16' Alıntı: Afiyet olsun. Yok Sağol. Bugün tulumba yedim. Yeter bana. İyiyiz İnşallah. Genişletmek için tıkla ... Sagol Bitireyim en iyisi
phasan Üye The Shadow' Alıntı: Iyiyiz sukurler olsun ki Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versın herseyın başı saglık
The Shadow' Alıntı: Iyiyiz sukurler olsun ki Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versın herseyın başı saglık
mürteza16 Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: Benim maniden anlarsınız herhalde ne yediğimi Genişletmek için tıkla ... Söylesene şu maniyi. The Shadow' Alıntı: Sagol Bitireyim en iyisi Genişletmek için tıkla ... Bitir.
Bilişim Profesörü' Alıntı: Benim maniden anlarsınız herhalde ne yediğimi Genişletmek için tıkla ... Söylesene şu maniyi. The Shadow' Alıntı: Sagol Bitireyim en iyisi Genişletmek için tıkla ... Bitir.
The Shadow Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: Benim maniden anlarsınız herhalde ne yediğimi Genişletmek için tıkla ... Senin manilerinden hicbir sey anlasilmaz
Bilişim Profesörü' Alıntı: Benim maniden anlarsınız herhalde ne yediğimi Genişletmek için tıkla ... Senin manilerinden hicbir sey anlasilmaz
mürteza16 Üye The Shadow' Alıntı: Senin manilerinden hicbir sey anlasilmaz Genişletmek için tıkla ...
Bilişim Profesörü Üye mürteza16' Alıntı: Söylesene şu maniyi. Bitir. Genişletmek için tıkla ... Baksana önceki mesajlara