Kimse yok. :cry:
İhtiyar007 Üye mürteza16' Alıntı: İyiyim. Sen Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim çok şükür
mürteza16 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Denemek istiyorum daaa i Genişletmek için tıkla ... Ben denersem ölürüm. Bilişim Profesörü' Alıntı: Selamün aleyküm hepinize afiyet olsun arkadaşlar İsteyen çayını alsın Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam.
Sukut-u Hayal' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Denemek istiyorum daaa i Genişletmek için tıkla ... Ben denersem ölürüm. Bilişim Profesörü' Alıntı: Selamün aleyküm hepinize afiyet olsun arkadaşlar İsteyen çayını alsın Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam.
UpOneTR Üye mürteza16' Alıntı: Ben denersem ölürüm. Aleykum Selam. Genişletmek için tıkla ... Boş bi vaktimde deniycem kendimi görsem yeter
mürteza16' Alıntı: Ben denersem ölürüm. Aleykum Selam. Genişletmek için tıkla ... Boş bi vaktimde deniycem kendimi görsem yeter
mürteza16 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Boş bi vaktimde deniycem kendimi görsem yeter Genişletmek için tıkla ... Dene ve sonucu yaz.
Sukut-u Hayal' Alıntı: Boş bi vaktimde deniycem kendimi görsem yeter Genişletmek için tıkla ... Dene ve sonucu yaz.
Bilişim Profesörü Üye Ben denemiştim geçen, böyle içim ürperdi. Sonra aniden tırstım Hayr bi de 3 harflileri görürsem diye tırsıyo insan
Ben denemiştim geçen, böyle içim ürperdi. Sonra aniden tırstım Hayr bi de 3 harflileri görürsem diye tırsıyo insan
mürteza16 Üye Görünce niye korkuyonuz? Bi hâlini hatrını sorun. Muhabbet edin, dost olun. Zararsız canlılar onlar.