mürteza16 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Nasılsınız gençler kusura bakmayın hemen donuş yapamadım. Genişletmek için tıkla ... Çok şükür sen nasılsın abi?
OttomaN TigeR' Alıntı: Nasılsınız gençler kusura bakmayın hemen donuş yapamadım. Genişletmek için tıkla ... Çok şükür sen nasılsın abi?
KayraBey Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Nasılsınız gençler kusura bakmayın hemen donuş yapamadım. Genişletmek için tıkla ... Yaşlıyım ben
OttomaN TigeR' Alıntı: Nasılsınız gençler kusura bakmayın hemen donuş yapamadım. Genişletmek için tıkla ... Yaşlıyım ben
OttomaN TigeR Üye mürteza16' Alıntı: Çok şükür sen nasılsın abi? Genişletmek için tıkla ... İyiyim kardeşim çok şükür rabbime. teşekkürler sorduğun için.
mürteza16' Alıntı: Çok şükür sen nasılsın abi? Genişletmek için tıkla ... İyiyim kardeşim çok şükür rabbime. teşekkürler sorduğun için.
OttomaN TigeR Üye mürteza16' Alıntı: Çok şükür sen nasılsın abi? Genişletmek için tıkla ... İyiyim kardeşim çok şükür rabbime. teşekkürler sorduğun için.
mürteza16' Alıntı: Çok şükür sen nasılsın abi? Genişletmek için tıkla ... İyiyim kardeşim çok şükür rabbime. teşekkürler sorduğun için.
OttomaN TigeR Üye Dede' Alıntı: Yaşlıyım ben Genişletmek için tıkla ... Yapma tertip Allah aşkına, sen mi yaşlısın?
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Nasılsınız gençler kusura bakmayın hemen donuş yapamadım. Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah.
OttomaN TigeR' Alıntı: Nasılsınız gençler kusura bakmayın hemen donuş yapamadım. Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah.
Invoke Üye Dede' Alıntı: Yaşlıyım ben Genişletmek için tıkla ... Ben de yaşlandım genç yaşımda. Hayat işte. O.o
OttomaN TigeR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ben de yaşlandım genç yaşımda. Hayat işte. O.o Genişletmek için tıkla ... Aramızda genç kalmamış anlaşılan. Şaka bir yana da, ben de şu son bir yılda beş yaş daha yaşlanmışım.
-qarapapaq-' Alıntı: Ben de yaşlandım genç yaşımda. Hayat işte. O.o Genişletmek için tıkla ... Aramızda genç kalmamış anlaşılan. Şaka bir yana da, ben de şu son bir yılda beş yaş daha yaşlanmışım.
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Ben doğuştan yaşlıyım soyad ihtiyar Genişletmek için tıkla ... Yemin et. OttomaN TigeR' Alıntı: Aramızda genç kalmamış anlaşılan. Şaka bir yana da, ben de şu son bir yılda beş yaş daha yaşlanmışım. Genişletmek için tıkla ...
TheFenomen' Alıntı: Ben doğuştan yaşlıyım soyad ihtiyar Genişletmek için tıkla ... Yemin et. OttomaN TigeR' Alıntı: Aramızda genç kalmamış anlaşılan. Şaka bir yana da, ben de şu son bir yılda beş yaş daha yaşlanmışım. Genişletmek için tıkla ...