tarihe geçti aptallar :D Aynen, futbol tarihinin en ilginç karşılaşması oldu cidden.
OttomaN TigeR Üye The Nightmare' Alıntı: tarihe geçti aptallar Genişletmek için tıkla ... Aynen, futbol tarihinin en ilginç karşılaşması oldu cidden.
The Nightmare' Alıntı: tarihe geçti aptallar Genişletmek için tıkla ... Aynen, futbol tarihinin en ilginç karşılaşması oldu cidden.
Enpatsu Shakugan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Sekizinci gol gelir mi dersiniz? Genişletmek için tıkla ... Bu kadar olduysa o da olur
OttomaN TigeR' Alıntı: Sekizinci gol gelir mi dersiniz? Genişletmek için tıkla ... Bu kadar olduysa o da olur
Enpatsu Shakugan Üye neyse ben yatıyorum sabah iş başı size iyi geceler Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aLoNeAnqe Üye ben almanyalı futbolcu olsam sondakkada ki gol sinirimi bozardı şuanda sinirim bozuldu sanki 7-6 bitti maç
ben almanyalı futbolcu olsam sondakkada ki gol sinirimi bozardı şuanda sinirim bozuldu sanki 7-6 bitti maç
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: neyse ben yatıyorum sabah iş başı size iyi geceler Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ...
The Nightmare' Alıntı: neyse ben yatıyorum sabah iş başı size iyi geceler Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ...
0MG90 Üye İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam İyi geceler herkese
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: Aleykümselam İyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... İyi geceler