İyi geceler. İyi geceler.
Anil-D Üye İhtiyar007' Alıntı: Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim gerci artik hal hatir soranda yok muhammed abi desen hucbisi yazmıyor kac gundur aleyküm selam demiyor bile neyse bende zaten girmiyorum
İhtiyar007' Alıntı: Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim gerci artik hal hatir soranda yok muhammed abi desen hucbisi yazmıyor kac gundur aleyküm selam demiyor bile neyse bende zaten girmiyorum
İhtiyar007 Üye Anil-D' Alıntı: iyiyim gerci artik hal hatir soranda yok muhammed abi desen hucbisi yazmıyor kac gundur aleyküm selam demiyor bile neyse bende zaten girmiyorum Genişletmek için tıkla ... Ben sorarım
Anil-D' Alıntı: iyiyim gerci artik hal hatir soranda yok muhammed abi desen hucbisi yazmıyor kac gundur aleyküm selam demiyor bile neyse bende zaten girmiyorum Genişletmek için tıkla ... Ben sorarım
Anil-D Üye İhtiyar007' Alıntı: Ben sorarım Genişletmek için tıkla ... sen nasılsın sahura kalktimda bi bakayi. dedim
İhtiyar007' Alıntı: Ben sorarım Genişletmek için tıkla ... sen nasılsın sahura kalktimda bi bakayi. dedim
İhtiyar007 Üye Anil-D' Alıntı: sen nasılsın sahura kalktimda bi bakayi. dedim Genişletmek için tıkla ... İyiyim Sahuru yaptım bekliyorum
Anil-D' Alıntı: sen nasılsın sahura kalktimda bi bakayi. dedim Genişletmek için tıkla ... İyiyim Sahuru yaptım bekliyorum
Anil-D Üye İhtiyar007' Alıntı: İyiyim Sahuru yaptım bekliyorum Genişletmek için tıkla ... 12 dk var daha:rolleyes:
İhtiyar007' Alıntı: İyiyim Sahuru yaptım bekliyorum Genişletmek için tıkla ... 12 dk var daha:rolleyes:
mürteza16 Üye Kratof Man' Alıntı: @Mürteza16 wp hayranı Genişletmek için tıkla ... O kim? İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam. Anil-D' Alıntı: aleykum selam abi Genişletmek için tıkla ... Nasılsın?
Kratof Man' Alıntı: @Mürteza16 wp hayranı Genişletmek için tıkla ... O kim? İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam. Anil-D' Alıntı: aleykum selam abi Genişletmek için tıkla ... Nasılsın?
Anil-D Üye mürteza16' Alıntı: O kim? Aleykum Selam. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyim saol sen nasilsin
mürteza16 Üye Kratof Man' Alıntı: Sa ben @Treksimut nabersinşz goruşmeyeli wp hayranı Genişletmek için tıkla ... Anil-D' Alıntı: iyim saol sen nasilsin Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim.
Kratof Man' Alıntı: Sa ben @Treksimut nabersinşz goruşmeyeli wp hayranı Genişletmek için tıkla ... Anil-D' Alıntı: iyim saol sen nasilsin Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim.