mürteza16
Üye
SS atar mısın?Ya tamam
neyle gönderildiyse gönderildi.
SS atar mısın?Ya tamam
neyle gönderildiyse gönderildi.
sana laf atına ilk aklıma gelen furkan oldu , o yüden öle dedim benBen aslında onları tahmin etmiştim. Çünkü senyor bunları watsap grubunda yapıyordu. Ahmet kfahaa deyince kafam dağıldı.
bilip bilmeden konusmayiniz lutfen ben calistigim icin haberim bile yokAynen AnılD de varmış
Senyor grupda adminlere falan laf mı sokuyorduBen aslında onları tahmin etmiştim. Çünkü senyor bunları watsap grubunda yapıyordu. Ahmet kfahaa deyince kafam dağıldı.
Bilip bilmeden konusmayin aynen anil dogruyu soyluyor illa gruptayiz diye ise girdigimiz sonucu cikmaz.bilip bilmeden konusmayiniz lutfen ben calistigim icin haberim bile yok
Ben maxicep'dekileri yazdımbilip bilmeden konusmayiniz lutfen ben calistigim icin haberim bile yok
Sen söyleyince bende öyle düşündüm ama değilmiş.sana laf atına ilk aklıma gelen furkan oldu , o yüden öle dedim ben
Bilip bilmeden konusmayin aynen anil dogruyu soyluyor illa gruptayiz diye ise girdigimiz sonucu cikmaz.

bencede burdalar neden hemen ban yemiyorlar geç yiyorlar en erken ben giriyom neredeyse özelden erol abiye pm atsan dakkasında banlaya bilir miÜye: 6, Misafir: 2 ikisi burda.
Yok. Bizlere laf sokuyordu.Senyor grupda adminlere falan laf mı sokuyordu
sen treksimut la veya senyor keş le kavga ettin galiba o yüzden dediSen söyleyince bende öyle düşündüm ama değilmiş.
ya at Allahin askina yukarda Allah sahit butun gun isten basimi kaldiramiyorum ne ss si ya haberim bile yok benimSs istemeyin atmıyorum artık.
Aynen.ya at Allahin askina yukarda Allah sahit butun gun isten basimi kaldiramiyorum ne ss si ya haberim bile yok benim
Maxide yemiyo tabi laf sokmaya gidiyo grupda ediyoYok. Bizlere laf sokuyordu.
Allah yukarda deil heryereya at Allahin askina yukarda Allah sahit butun gun isten basimi kaldiramiyorum ne ss si ya haberim bile yok benim

Aynen la bütün gün çalışıyorum benim de yeni haberim olduya at Allahin askina yukarda Allah sahit butun gun isten basimi kaldiramiyorum ne ss si ya haberim bile yok benim

Aynen. Treksimutla da kavga etmiştimsen treksimut la veya senyor keş le kavga ettin galiba o yüzden dedi
Aynen.Maxide yemiyo tabi laf sokmaya gidiyo grupda ediyo