Amaan benim 1gb paketim var bana ne :P benim 2 gb
by-pegasus Üye 0MG90' Alıntı: Amaan benim 1gb paketim var bana ne :P Genişletmek için tıkla ... benim 2 gb
ismail Üye mürteza16' Alıntı: En zor benimki opera mini + handler Genişletmek için tıkla ... handler hala var mı ya kullanmayalı 1.5 sene oldu
mürteza16' Alıntı: En zor benimki opera mini + handler Genişletmek için tıkla ... handler hala var mı ya kullanmayalı 1.5 sene oldu
0MG90 Üye İsmail' Alıntı: yetmez ki symbianda bile yetmiyo Genişletmek için tıkla ... evde wifi dışarıda mobil zaten bana yetiyo bide sınırsız, hız düşüyo sonra
İsmail' Alıntı: yetmez ki symbianda bile yetmiyo Genişletmek için tıkla ... evde wifi dışarıda mobil zaten bana yetiyo bide sınırsız, hız düşüyo sonra
ismail Üye 0MG90' Alıntı: evde wifi dışarıda mobil zaten bana yetiyo bide sınırsız, hız düşüyo sonra Genişletmek için tıkla ... he o zaman normal zxdelemi' Alıntı: kafeyimi soyalim Genişletmek için tıkla ... servis sınırsız dediydiler
0MG90' Alıntı: evde wifi dışarıda mobil zaten bana yetiyo bide sınırsız, hız düşüyo sonra Genişletmek için tıkla ... he o zaman normal zxdelemi' Alıntı: kafeyimi soyalim Genişletmek için tıkla ... servis sınırsız dediydiler
0MG90 Üye -qarapapaq-' Alıntı: sarjim bitmiyor ya. sabahtan beri... l de mi kalsam Genişletmek için tıkla ... rom mu attın güncelleme mi geldi?
-qarapapaq-' Alıntı: sarjim bitmiyor ya. sabahtan beri... l de mi kalsam Genişletmek için tıkla ... rom mu attın güncelleme mi geldi?
mürteza16 Üye İsmail' Alıntı: handler hala var mı ya kullanmayalı 1.5 sene oldu Genişletmek için tıkla ... Handler olmasa ben burada yoktum.
İsmail' Alıntı: handler hala var mı ya kullanmayalı 1.5 sene oldu Genişletmek için tıkla ... Handler olmasa ben burada yoktum.
The Shadow Üye -qarapapaq-' Alıntı: hadi ben çıktım hayırlı Ramazanlar olsun. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah
by-pegasus Üye İsmail' Alıntı: he o zaman normal servis sınırsız dediydiler Genişletmek için tıkla ... parasi olana
mürteza16 Üye -qarapapaq-' Alıntı: hadi ben çıktım hayırlı Ramazanlar olsun. Genişletmek için tıkla ...
ismail Üye mürteza16' Alıntı: Handler olmasa ben burada yoktum. Genişletmek için tıkla ... -qarapapaq-' Alıntı: hadi ben çıktım hayırlı Ramazanlar olsun. Genişletmek için tıkla ... nereye la
mürteza16' Alıntı: Handler olmasa ben burada yoktum. Genişletmek için tıkla ... -qarapapaq-' Alıntı: hadi ben çıktım hayırlı Ramazanlar olsun. Genişletmek için tıkla ... nereye la
The Shadow Üye bycatre' Alıntı: simdi konu açayim xp mi 7 mi 8 mi Genişletmek için tıkla ... Ban yedirmeye cok meraklisin galiba
bycatre' Alıntı: simdi konu açayim xp mi 7 mi 8 mi Genişletmek için tıkla ... Ban yedirmeye cok meraklisin galiba
Invoke Üye 0MG90' Alıntı: rom mu attın güncelleme mi geldi? Genişletmek için tıkla ... geliştirici onizlemesi. indirip kuruyor sun ota ile final sürüm gelir. ona da daha nereden Baksan eylül ekim
0MG90' Alıntı: rom mu attın güncelleme mi geldi? Genişletmek için tıkla ... geliştirici onizlemesi. indirip kuruyor sun ota ile final sürüm gelir. ona da daha nereden Baksan eylül ekim