Invoke Üye yakupb03' Alıntı: Ciddî mısın hocam ya ben sevmiyorum yada emektar Xperia se aliştığimdan :-) rootlıyımda bı herseyi halletcem ;-) Genişletmek için tıkla ... ya ayarlarını yap. en akışkan klavye o bence. türkçe sözlüğünü indir. mis gibi oluyor.
yakupb03' Alıntı: Ciddî mısın hocam ya ben sevmiyorum yada emektar Xperia se aliştığimdan :-) rootlıyımda bı herseyi halletcem ;-) Genişletmek için tıkla ... ya ayarlarını yap. en akışkan klavye o bence. türkçe sözlüğünü indir. mis gibi oluyor.
0MG90 Üye -qarapapaq-' Alıntı: şuan yazınca 2 de mi başlıyor ? yoksa 2den sonra mi yazmam lazım? SMS ücretli mi? Genişletmek için tıkla ... operatör gönderdiğin mesajlar ücretsiz
-qarapapaq-' Alıntı: şuan yazınca 2 de mi başlıyor ? yoksa 2den sonra mi yazmam lazım? SMS ücretli mi? Genişletmek için tıkla ... operatör gönderdiğin mesajlar ücretsiz
yakupb03 Üye -qarapapaq-' Alıntı: ya ayarlarını yap. en akışkan klavye o bence. türkçe sözlüğünü indir. mis gibi oluyor. Genişletmek için tıkla ... Zamanla olacak galiba hocam :-)
-qarapapaq-' Alıntı: ya ayarlarını yap. en akışkan klavye o bence. türkçe sözlüğünü indir. mis gibi oluyor. Genişletmek için tıkla ... Zamanla olacak galiba hocam :-)
ismail Üye mürteza16' Alıntı: İki katı Genişletmek için tıkla ... gb olarak bakarsak 0.25 gb sadece İhtiyar007' Alıntı: Amacım on beş e çıkartmaktı. Genişletmek için tıkla ... 1 fazla oldu 0MG90' Alıntı: Turkcell 2 gb veriyor Genişletmek için tıkla ... günlük mü
mürteza16' Alıntı: İki katı Genişletmek için tıkla ... gb olarak bakarsak 0.25 gb sadece İhtiyar007' Alıntı: Amacım on beş e çıkartmaktı. Genişletmek için tıkla ... 1 fazla oldu 0MG90' Alıntı: Turkcell 2 gb veriyor Genişletmek için tıkla ... günlük mü
0MG90 Üye bycatre' Alıntı: ama o toplam ama avea her gün 500 toplam 15 gb : Genişletmek için tıkla ... olsun bırakta hava atalım
bycatre' Alıntı: ama o toplam ama avea her gün 500 toplam 15 gb : Genişletmek için tıkla ... olsun bırakta hava atalım
0MG90 Üye İsmail' Alıntı: gb olarak bakarsak 0.25 gb sadece 1 fazla oldu günlük mü Genişletmek için tıkla ... 1 aylık
İsmail' Alıntı: gb olarak bakarsak 0.25 gb sadece 1 fazla oldu günlük mü Genişletmek için tıkla ... 1 aylık
ByKatre Üye The Shadow' Alıntı: Ne kadar anlayislisin Genişletmek için tıkla ... o kadar istedin :kola: ben yaptım
The Shadow' Alıntı: Ne kadar anlayislisin Genişletmek için tıkla ... o kadar istedin :kola: ben yaptım
0MG90 Üye -qarapapaq-' Alıntı: hadi lan? Genişletmek için tıkla ... 1 aylık la herkes şaşırdı turkcell bu günlük verir mi
-qarapapaq-' Alıntı: hadi lan? Genişletmek için tıkla ... 1 aylık la herkes şaşırdı turkcell bu günlük verir mi
ismail Üye zxdelemi' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... kayfe içerken boncuk boncuk terliyom gündüzleri
The Shadow Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Vodafone KAZAN YAZ 4455 E GÖNder dediler bişey çıkmadi Genişletmek için tıkla ... 2 sey cikar o zaman
Sukut-u Hayal' Alıntı: Vodafone KAZAN YAZ 4455 E GÖNder dediler bişey çıkmadi Genişletmek için tıkla ... 2 sey cikar o zaman
UpOneTR Üye The Shadow' Alıntı: 2 sey cikar o zaman Genişletmek için tıkla ... Daha cevap gelmedi mesaj gittide
Invoke Üye 0MG90' Alıntı: 1 aylık la herkes şaşırdı turkcell bu günlük verir mi Genişletmek için tıkla ... ama gün içi de kullanılıyor? 2-6 arası değil?
0MG90' Alıntı: 1 aylık la herkes şaşırdı turkcell bu günlük verir mi Genişletmek için tıkla ... ama gün içi de kullanılıyor? 2-6 arası değil?