Resim gözükmüyo her neyse :D Aynen bende goremedim :hmmm
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: Resim gözükmüyo her neyse Genişletmek için tıkla ... Aynen bende goremedim
İnternettin HOCA Üye @kim' Alıntı: Dün gece benden konuşuyordunuz Genişletmek için tıkla ... Dostum sen hep böyle somurtup duracakmısın
@kim' Alıntı: Dün gece benden konuşuyordunuz Genişletmek için tıkla ... Dostum sen hep böyle somurtup duracakmısın
The Shadow Üye İnternettin HOCA' Alıntı: Dostum sen hep böyle somurtup duracakmısın Genişletmek için tıkla ... O smiley gitmemis Orda sopa cekecektin
İnternettin HOCA' Alıntı: Dostum sen hep böyle somurtup duracakmısın Genişletmek için tıkla ... O smiley gitmemis Orda sopa cekecektin
shooter9112833 Üye The Nightmare' Alıntı: @@kim sen kimsin la Genişletmek için tıkla ... Söylemiyecem çünkü 2 gün sonra yokum
The Nightmare' Alıntı: @@kim sen kimsin la Genişletmek için tıkla ... Söylemiyecem çünkü 2 gün sonra yokum
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: O smiley gitmemis Orda sopa cekecektin Genişletmek için tıkla ... Sopa az gelir daha iyi
The Shadow' Alıntı: O smiley gitmemis Orda sopa cekecektin Genişletmek için tıkla ... Sopa az gelir daha iyi
The Shadow Üye İnternettin HOCA' Alıntı: bana intihar etmemek için bir neden söyleyin. Genişletmek için tıkla ... Neden
İnternettin HOCA' Alıntı: bana intihar etmemek için bir neden söyleyin. Genişletmek için tıkla ... Neden
Enpatsu Shakugan Üye İnternettin HOCA' Alıntı: bana intihar etmemek için bir neden söyleyin. Genişletmek için tıkla ... Bende reklam yok zaaaa
İnternettin HOCA' Alıntı: bana intihar etmemek için bir neden söyleyin. Genişletmek için tıkla ... Bende reklam yok zaaaa
The Shadow Üye İnternettin HOCA' Alıntı: What? Genişletmek için tıkla ... Bi neden soyleyin dedin soyledim Sorun ne
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap La shadow mesajındaki ve beğenindeki orantıya bak anı yakalamak budur
The Shadow Üye BLooD_ReG' Alıntı: La shadow mesajındaki ve beğenindeki orantıya bak anı yakalamak budur Genişletmek için tıkla ...
BLooD_ReG' Alıntı: La shadow mesajındaki ve beğenindeki orantıya bak anı yakalamak budur Genişletmek için tıkla ...
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: bugün 3400 olacak mı bakalım Genişletmek için tıkla ... Ben 4000 i gectim