NEXUS Üye ilk'inden Başlıyorum 1. Çok Sayıda Saçma / Gereksiz Mesaj : ismi mesaj kasma gibi görünsede aslında windows phone de tartışmaya girme sonucu aldım bu uyarıyı 2. Uygunsuz Konuşma : Sebebini Hala Bilmiyorum 3. Hafif Derece Hakaret : Bu Uyarıyla Birlikte 15 günlük ban yedim , bir tartışmaya girmiştim yine
ilk'inden Başlıyorum 1. Çok Sayıda Saçma / Gereksiz Mesaj : ismi mesaj kasma gibi görünsede aslında windows phone de tartışmaya girme sonucu aldım bu uyarıyı 2. Uygunsuz Konuşma : Sebebini Hala Bilmiyorum 3. Hafif Derece Hakaret : Bu Uyarıyla Birlikte 15 günlük ban yedim , bir tartışmaya girmiştim yine
The Shadow Üye .NeXuS.' Alıntı: ilk'inden Başlıyorum 1. Çok Sayıda Saçma / Gereksiz Mesaj : ismi mesaj kasma gibi görünsede aslında windows phone de tartışmaya girme sonucu aldım bu uyarıyı 2. Uygunsuz Konuşma : Sebebini Hala Bilmiyorum 3. Hafif Derece Hakaret : Bu Uyarıyla Birlikte 15 günlük ban yedim , bir tartışmaya girmiştim yine Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun ins. daha fazlasini yersin
.NeXuS.' Alıntı: ilk'inden Başlıyorum 1. Çok Sayıda Saçma / Gereksiz Mesaj : ismi mesaj kasma gibi görünsede aslında windows phone de tartışmaya girme sonucu aldım bu uyarıyı 2. Uygunsuz Konuşma : Sebebini Hala Bilmiyorum 3. Hafif Derece Hakaret : Bu Uyarıyla Birlikte 15 günlük ban yedim , bir tartışmaya girmiştim yine Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun ins. daha fazlasini yersin
Enpatsu Shakugan Üye .NeXuS.' Alıntı: ilk'inden Başlıyorum 1. Çok Sayıda Saçma / Gereksiz Mesaj : ismi mesaj kasma gibi görünsede aslında windows phone de tartışmaya girme sonucu aldım bu uyarıyı 2. Uygunsuz Konuşma : Sebebini Hala Bilmiyorum 3. Hafif Derece Hakaret : Bu Uyarıyla Birlikte 15 günlük ban yedim , bir tartışmaya girmiştim yine Genişletmek için tıkla ... Ben eski hesapda 3 kere uyarı aldım küfürden ama ban atmadılar çok şaşırtıcı değil mi
.NeXuS.' Alıntı: ilk'inden Başlıyorum 1. Çok Sayıda Saçma / Gereksiz Mesaj : ismi mesaj kasma gibi görünsede aslında windows phone de tartışmaya girme sonucu aldım bu uyarıyı 2. Uygunsuz Konuşma : Sebebini Hala Bilmiyorum 3. Hafif Derece Hakaret : Bu Uyarıyla Birlikte 15 günlük ban yedim , bir tartışmaya girmiştim yine Genişletmek için tıkla ... Ben eski hesapda 3 kere uyarı aldım küfürden ama ban atmadılar çok şaşırtıcı değil mi
Anil1x Üye .NeXuS.' Alıntı: ilk'inden Başlıyorum 1. Çok Sayıda Saçma / Gereksiz Mesaj : ismi mesaj kasma gibi görünsede aslında windows phone de tartışmaya girme sonucu aldım bu uyarıyı 2. Uygunsuz Konuşma : Sebebini Hala Bilmiyorum 3. Hafif Derece Hakaret : Bu Uyarıyla Birlikte 15 günlük ban yedim , bir tartışmaya girmiştim yine Genişletmek için tıkla ... ben uygulama sandım la
.NeXuS.' Alıntı: ilk'inden Başlıyorum 1. Çok Sayıda Saçma / Gereksiz Mesaj : ismi mesaj kasma gibi görünsede aslında windows phone de tartışmaya girme sonucu aldım bu uyarıyı 2. Uygunsuz Konuşma : Sebebini Hala Bilmiyorum 3. Hafif Derece Hakaret : Bu Uyarıyla Birlikte 15 günlük ban yedim , bir tartışmaya girmiştim yine Genişletmek için tıkla ... ben uygulama sandım la
NEXUS Üye The Nightmare' Alıntı: Ben eski hesapda 3 kere uyarı aldım küfürden ama ban atmadılar çok şaşırtıcı değil mi Genişletmek için tıkla ... ben küfür etmedim ki , küfürden banlanmadım , hafif derece hakaret başka
The Nightmare' Alıntı: Ben eski hesapda 3 kere uyarı aldım küfürden ama ban atmadılar çok şaşırtıcı değil mi Genişletmek için tıkla ... ben küfür etmedim ki , küfürden banlanmadım , hafif derece hakaret başka
UpOneTR Üye Anil1x' Alıntı: uygulamalarim daha ne varsa söyleyin kurariz sikinyi yok Genişletmek için tıkla ... Ne boş adamsın sen .s
Anil1x' Alıntı: uygulamalarim daha ne varsa söyleyin kurariz sikinyi yok Genişletmek için tıkla ... Ne boş adamsın sen .s
The Shadow Üye .NeXuS.' Alıntı: ben küfür etmedim ki , küfürden banlanmadım , hafif derece hakaret başka Genişletmek için tıkla ... Ana avrat saydirmak mi
.NeXuS.' Alıntı: ben küfür etmedim ki , küfürden banlanmadım , hafif derece hakaret başka Genişletmek için tıkla ... Ana avrat saydirmak mi
Enpatsu Shakugan Üye .NeXuS.' Alıntı: ben küfür etmedim ki , küfürden banlanmadım , hafif derece hakaret başka Genişletmek için tıkla ... Küfür hakaretten daha ağır bence
.NeXuS.' Alıntı: ben küfür etmedim ki , küfürden banlanmadım , hafif derece hakaret başka Genişletmek için tıkla ... Küfür hakaretten daha ağır bence
UpOneTR Üye The Shadow' Alıntı: Ana avrat saydirmak mi Genişletmek için tıkla ... Yok seni doğutturan ebenin dedik uyarı verdiler sanki bişi dedik
The Shadow' Alıntı: Ana avrat saydirmak mi Genişletmek için tıkla ... Yok seni doğutturan ebenin dedik uyarı verdiler sanki bişi dedik
UpOneTR Üye The Nightmare' Alıntı: Küfür hakaretten daha ağır bence Genişletmek için tıkla ... Snane be slk şy .s
The Nightmare' Alıntı: Küfür hakaretten daha ağır bence Genişletmek için tıkla ... Snane be slk şy .s