kusura bakma
Yok yaw ne alakası varBen gidiyorum arkadaşlar kendinize iyi bakin demekki ben cirkinim
Kimsenin oyle dusundugunu sanmiyorum.Ben gidiyorum arkadaşlar kendinize iyi bakin demekki ben cirkinim
Denebilirdi.anaaaaam bu anil![]()
yengemi bu![]()
Ben gidiyorum arkadaşlar kendinize iyi bakin demekki ben cirkinim
Yanlış anlamışsın sen. O seni güzel buluyor ama senin yaptığın hatalardan dolayı senle olmak istemiyor.Ben gidiyorum arkadaşlar kendinize iyi bakin demekki ben cirkinim
Denebilirdi.

Ban yedi. Maxicepi de birakti.vay bizim anil ne yurek yakanmis![]()
hem o nerelerde![]()
Siteyi bıraktı.vay bizim anil ne yurek yakanmis![]()
hem o nerelerde![]()
hatalari bilerek yapmadim amacim onu kiskandirmakti calistigi yerde guzel kizlar vardi bende kiskaniyordum.ve gittim bir erkek buldum ama isin böyle olacagini bilemezdimkendine birgun sor ki de
acaba sebep sadece insanlarmi yoksa benmi ve bulursan sadece kimler olacagini hisset.
Yanlış anlamışsın sen. O seni güzel buluyor ama senin yaptığın hatalardan dolayı senle olmak istemiyor.
Bannedvay bizim anil ne yurek yakanmis![]()
hem o nerelerde![]()

Ban yedi. Maxicepi de birakti.
Ona bunu söyledin mi?
hatalari bilerek yapmadim amacim onu kiskandirmakti calistigi yerde guzel kizlar vardi bende kiskaniyordum.ve gittim bir erkek buldum ama isin böyle olacagini bilemezdim
Kufur etti.hadi be niye ya neden oldu bak goruyonmu ulan gece gece uzuldum
neden ban yedi
Haliylede sana inanmıyor galiba
hatalari bilerek yapmadim amacim onu kiskandirmakti calistigi yerde guzel kizlar vardi bende kiskaniyordum.ve gittim bir erkek buldum ama isin böyle olacagini bilemezdim
evette inanmıyorOna bunu söyledin mi?
napacaz pekisevgi kiskanmak icin daglari delseydi peki ona hangi yurek dayanabilirdi.
Haliylede sana inanmıyor galiba