Enpatsu Shakugan
Üye
Operatörlerin yaptırdıkları telefonlara pek sıcak bakmıyorum açıkçası.Galaksi alma. Avea intouch al. Her konuda yardım ederim.
Operatörlerin yaptırdıkları telefonlara pek sıcak bakmıyorum açıkçası.Galaksi alma. Avea intouch al. Her konuda yardım ederim.
Konuşmuycaksan gidebilirsin. Seni zorla burda tutmuyoruz.Bana ne.
Neden ki ?Operatörlerin yaptırdıkları telefonlara pek sıcak bakmıyorum açıkçası.
Gidiyorum zaten alıntı yapıyorsun.Konuşmuycaksan gidebilirsin. Seni zorla burda tutmuyoruz.
Ama bu zte tabanlı. Yani zemin sağlam. Avea intouch, galaxy aceden daha iyi. Ben avea intouchta the walking dead oynayabiliyorum. Ama acede oynanmıyor.Operatörlerin yaptırdıkları telefonlara pek sıcak bakmıyorum açıkçası.
Işte marka değil sonuçta ondan önyargılı olmak istemem ama şu anda fiyatı kaç onunNeden ki ?
Turkcell T20 den de iyi mi ? Bizim okuldaki bi arkadas T20 almisti. Bence ace ondan iyidir.Ama bu zte tabanlı. Yani zemin sağlam. Avea intouch, galaxy aceden daha iyi. Ben avea intouchta the walking dead oynayabiliyorum. Ama acede oynanmıyor.
2. Eli 250 liraya bulursun. Zaten aveaın değil. Adı avea. Kendisi zteIşte marka değil sonuçta ondan önyargılı olmak istemem ama şu anda fiyatı kaç onun
Avea intouch T20'den iyi. T20 aceden iyi.Turkcell T20 den de iyi mi ? Bizim okuldaki bi arkadas T20 almisti. Bence ace ondan iyidir.
Ben telefona en fazla 500-600 lira verebilirim sıfırı 500e var mıdır.2. Eli 250 liraya bulursun. Zaten aveaın değil. Adı avea. Kendisi zte
Sıfırı ben alırken (geçen yıl ocak ayında) 400 liraydı.Ben telefona en fazla 500-600 lira verebilirim sıfırı 500e var mıdır.
Samsungun hangi telefonuna denk olabilir.Sıfırı ben alırken (geçen yıl ocak ayında) 400 liraydı.
Aleykum selam.Selamun Aleyküm![]()
Aleykum selam.Selamun Aleyküm![]()
Aleykum selamSelamun Aleyküm![]()

Hiçbiri. Çünkü avea intouch armv6. Samsungun armv6 cihazları avea intouchtan kötü. Armv7 cihazları ise avea intouchtan iyi.Samsungun hangi telefonuna denk olabilir.
Aleykum selam.
Armv6-v7 bu ne demekHiçbiri. Çünkü avea intouch armv6. Samsungun armv6 cihazları avea intouchtan kötü. Armv7 cihazları ise avea intouchtan iyi.
Oyun ve uygulama açma versiyonu gibi bir şey.Armv6-v7 bu ne demek
Cpu siniflandirma bicimi.Armv6-v7 bu ne demek
V6 entry telefonlarda oluyo galiba v7 galaxy s serisinde miOyun ve uygulama açma versiyonu gibi bir şey.