:evet: Süper smileyler var. :D
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: Neden 5:30da uyanıyon çok erken değil mi Genişletmek için tıkla ... Kahvaltı, üstümü değiştirme, kafamı yıkama, fön yapma ve bir sürü işim var. Geç bile.
The Nightmare' Alıntı: Neden 5:30da uyanıyon çok erken değil mi Genişletmek için tıkla ... Kahvaltı, üstümü değiştirme, kafamı yıkama, fön yapma ve bir sürü işim var. Geç bile.
EBRU34 Üye mürteza16' Alıntı: Kahvaltı, üstümü değiştirme, kafamı yıkama, fön yapma ve bir sürü işim var. Geç bile. Genişletmek için tıkla ... oo kızmı var
mürteza16' Alıntı: Kahvaltı, üstümü değiştirme, kafamı yıkama, fön yapma ve bir sürü işim var. Geç bile. Genişletmek için tıkla ... oo kızmı var
Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: Kahvaltı, üstümü değiştirme, kafamı yıkama, fön yapma ve bir sürü işim var. Geç bile. Genişletmek için tıkla ... Bizim karne 11de falan verilir ben 9da kalkarım üstümü giyerim evden çıkarım bu kadar evde 10dk bile oyalanmiyorum okula giderken
mürteza16' Alıntı: Kahvaltı, üstümü değiştirme, kafamı yıkama, fön yapma ve bir sürü işim var. Geç bile. Genişletmek için tıkla ... Bizim karne 11de falan verilir ben 9da kalkarım üstümü giyerim evden çıkarım bu kadar evde 10dk bile oyalanmiyorum okula giderken
MCR Killjoy Üye Selamlar herkese. Matris çözmekten beynim mıncıklandı.. Daha sabah ezanına kadar devam.
Enpatsu Shakugan Üye MCR Killjoy' Alıntı: Selamlar herkese. Matris çözmekten beynim mıncıklandı.. Daha sabah ezanına kadar devam. Genişletmek için tıkla ... Selam
MCR Killjoy' Alıntı: Selamlar herkese. Matris çözmekten beynim mıncıklandı.. Daha sabah ezanına kadar devam. Genişletmek için tıkla ... Selam
mürteza16 Üye Hazzitadinda' Alıntı: oo kızmı var Genişletmek için tıkla ... Aynen. 7 senelik en yakın arkadaşıma onu sevdiğimi söyleyeceğim. Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum. diyeceğim.
Hazzitadinda' Alıntı: oo kızmı var Genişletmek için tıkla ... Aynen. 7 senelik en yakın arkadaşıma onu sevdiğimi söyleyeceğim. Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum. diyeceğim.
EBRU34 Üye mürteza16' Alıntı: Aynen. 7 senelik en yakın arkadaşıma onu sevdiğimi söyleyeceğim. Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum. diyeceğim. Genişletmek için tıkla ... helal be
mürteza16' Alıntı: Aynen. 7 senelik en yakın arkadaşıma onu sevdiğimi söyleyeceğim. Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum. diyeceğim. Genişletmek için tıkla ... helal be
MCR Killjoy Üye mürteza16' Alıntı: Aynen. 7 senelik en yakın arkadaşıma onu sevdiğimi söyleyeceğim. Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum. diyeceğim. Genişletmek için tıkla ... Beklemediğin bir cevap alacaksın.
mürteza16' Alıntı: Aynen. 7 senelik en yakın arkadaşıma onu sevdiğimi söyleyeceğim. Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum. diyeceğim. Genişletmek için tıkla ... Beklemediğin bir cevap alacaksın.
Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: Aynen. 7 senelik en yakın arkadaşıma onu sevdiğimi söyleyeceğim. Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum. diyeceğim. Genişletmek için tıkla ... 7 seneden beri platonik mi takildin yani
mürteza16' Alıntı: Aynen. 7 senelik en yakın arkadaşıma onu sevdiğimi söyleyeceğim. Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum. diyeceğim. Genişletmek için tıkla ... 7 seneden beri platonik mi takildin yani
EBRU34 Üye MCR Killjoy' Alıntı: Beklemediğin bir cevap alacaksın. Genişletmek için tıkla ... oda onu sevıyordur
mürteza16 Üye Hazzitadinda' Alıntı: helal be Genişletmek için tıkla ... Korkuyorum ama cesur olarak söyleyeceğim. MCR Killjoy' Alıntı: Beklemediğin bir cevap alacaksın. Genişletmek için tıkla ... Olabilir.
Hazzitadinda' Alıntı: helal be Genişletmek için tıkla ... Korkuyorum ama cesur olarak söyleyeceğim. MCR Killjoy' Alıntı: Beklemediğin bir cevap alacaksın. Genişletmek için tıkla ... Olabilir.
EBRU34 Üye mürteza16' Alıntı: Korkuyorum ama cesur olarak söyleyeceğim. Genişletmek için tıkla ... oper senı sevıyorum deyıp ve sen
mürteza16' Alıntı: Korkuyorum ama cesur olarak söyleyeceğim. Genişletmek için tıkla ... oper senı sevıyorum deyıp ve sen
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: 7 seneden beri platonik mi takildin yani Genişletmek için tıkla ... Aynen Hazzitadinda' Alıntı: oda onu sevıyordur Genişletmek için tıkla ... Belki.
The Nightmare' Alıntı: 7 seneden beri platonik mi takildin yani Genişletmek için tıkla ... Aynen Hazzitadinda' Alıntı: oda onu sevıyordur Genişletmek için tıkla ... Belki.