by güle güle iyi banlanmalar. :D
Anil-D Üye mürteza16' Alıntı: Fotoyu güncelledim. Genişletmek için tıkla ... gormedimki faceye girmiyom bile
mürteza16 Üye Anil-D' Alıntı: gormedimki faceye girmiyom bile Genişletmek için tıkla ... Eski fotoları yeniden güncelliyorum. Girersen görürsün.
Anil-D' Alıntı: gormedimki faceye girmiyom bile Genişletmek için tıkla ... Eski fotoları yeniden güncelliyorum. Girersen görürsün.
NEXUS Üye @sapphre birkaç kişiyi adminle konuşmana davet et belki birkaç kişi açtırtmanı sağlar bu seferlik yırtarsın
@sapphre birkaç kişiyi adminle konuşmana davet et belki birkaç kişi açtırtmanı sağlar bu seferlik yırtarsın
Anil-D Üye mürteza16' Alıntı: Eski fotoları yeniden güncelliyorum. Girersen görürsün. Genişletmek için tıkla ... himm tmm bi ara bakarim bakim resim varmi benim varsa atarim
mürteza16' Alıntı: Eski fotoları yeniden güncelliyorum. Girersen görürsün. Genişletmek için tıkla ... himm tmm bi ara bakarim bakim resim varmi benim varsa atarim
mürteza16 Üye Anil-D' Alıntı: himm tmm bi ara bakarim bakim resim varmi benim varsa atarim Genişletmek için tıkla ... At
Anil-D' Alıntı: himm tmm bi ara bakarim bakim resim varmi benim varsa atarim Genişletmek için tıkla ... At
NEXUS Üye mürteza16' Alıntı: At Genişletmek için tıkla ... <-------------- bu ifade de ne kadar masum
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: foto mu atiyonuz la Genişletmek için tıkla ... Sen bana at. Bende sana atayım.
The Nightmare' Alıntı: foto mu atiyonuz la Genişletmek için tıkla ... Sen bana at. Bende sana atayım.
Enpatsu Shakugan Üye Anil-D' Alıntı: sende bana atarsan olur Genişletmek için tıkla ... Düzgün yok ki uzaktan var bakayım bi varmı düzgün
Anil-D' Alıntı: sende bana atarsan olur Genişletmek için tıkla ... Düzgün yok ki uzaktan var bakayım bi varmı düzgün
NEXUS Üye mürteza16' Alıntı: Sen bana at. Bende sana atayım. Genişletmek için tıkla ... <---------- bu ifade'de ne kadar komik
mürteza16' Alıntı: Sen bana at. Bende sana atayım. Genişletmek için tıkla ... <---------- bu ifade'de ne kadar komik
mürteza16 Üye .NeXuS.' Alıntı: <---------- bu ifade'de ne kadar komik Genişletmek için tıkla ... Olabilir
NEXUS Üye mürteza16' Alıntı: Olabilir Genişletmek için tıkla ... <--------------------- bu ifade'de ne kadar can sıkıcı
mürteza16' Alıntı: Olabilir Genişletmek için tıkla ... <--------------------- bu ifade'de ne kadar can sıkıcı
İhtiyar007 Üye Tipsizsin desem ''ben tipsizim'' ''sen bana tipsiz dedin'' diyecek. Değilsin diyorum ''yalan söylüyorsun'' diyor.
Tipsizsin desem ''ben tipsizim'' ''sen bana tipsiz dedin'' diyecek. Değilsin diyorum ''yalan söylüyorsun'' diyor.
mürteza16 Üye .NeXuS.' Alıntı: <--------------------- bu ifade'de ne kadar can sıkıcı Genişletmek için tıkla ... İfadelerime karışma
.NeXuS.' Alıntı: <--------------------- bu ifade'de ne kadar can sıkıcı Genişletmek için tıkla ... İfadelerime karışma
NEXUS Üye İhtiyar007' Alıntı: Tipsizsin desem ''ben tipsizim'' ''sen bana tipsiz dedin'' diyecek. Değilsin diyorum ''yalan söylüyorsun'' diyor. Genişletmek için tıkla ... : <---------------- bu ifade'de ne zaman bir şeyi bilecek
İhtiyar007' Alıntı: Tipsizsin desem ''ben tipsizim'' ''sen bana tipsiz dedin'' diyecek. Değilsin diyorum ''yalan söylüyorsun'' diyor. Genişletmek için tıkla ... : <---------------- bu ifade'de ne zaman bir şeyi bilecek
mürteza16 Üye İhtiyar007' Alıntı: Tipsizsin desem ''ben tipsizim'' ''sen bana tipsiz dedin'' diyecek. Değilsin diyorum ''yalan söylüyorsun'' diyor. Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007' Alıntı: Tipsizsin desem ''ben tipsizim'' ''sen bana tipsiz dedin'' diyecek. Değilsin diyorum ''yalan söylüyorsun'' diyor. Genişletmek için tıkla ...