tamam ama şuanda bu konu boş kalacak :(Şarjdayken kullanma batarya ölür ben kullanıyorum ama
NEXUS Üye tamam ama şuanda bu konu boş kalacak 0MG90' Alıntı: Şarjdayken kullanma batarya ölür Genişletmek için tıkla ... ben kullanıyorum ama
tamam ama şuanda bu konu boş kalacak 0MG90' Alıntı: Şarjdayken kullanma batarya ölür Genişletmek için tıkla ... ben kullanıyorum ama
0MG90 Üye .NeXuS.' Alıntı: tamam ama şuanda bu konu boş kalacak ben kullanıyorum ama Genişletmek için tıkla ... Kötü yapıyon
.NeXuS.' Alıntı: tamam ama şuanda bu konu boş kalacak ben kullanıyorum ama Genişletmek için tıkla ... Kötü yapıyon
NEXUS Üye 0MG90' Alıntı: Kötü yapıyon Genişletmek için tıkla ... inşallah birşey olmaz @Anil-D yarım saat doldu
0MG90' Alıntı: Kötü yapıyon Genişletmek için tıkla ... inşallah birşey olmaz @Anil-D yarım saat doldu
NEXUS Üye 0MG90' Alıntı: Neyse ben kaçtım. İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... İyi Geceler bu saatte uyudunuz mu yav ne güzel muhabbet ediyoduk niye çıktınız ki
0MG90' Alıntı: Neyse ben kaçtım. İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... İyi Geceler bu saatte uyudunuz mu yav ne güzel muhabbet ediyoduk niye çıktınız ki
NEXUS Üye burakcan42' Alıntı: yarın mezuniyet törenim var ama daha bütüm var ben de heyecandan uyuyamıyorum Genişletmek için tıkla ... benim yarın hiçbirşey yok bu yüzden uyumadım
burakcan42' Alıntı: yarın mezuniyet törenim var ama daha bütüm var ben de heyecandan uyuyamıyorum Genişletmek için tıkla ... benim yarın hiçbirşey yok bu yüzden uyumadım
NEXUS Üye burakcan42' Alıntı: 3e kadar iyiydi bir uyandım pir uyandım Genişletmek için tıkla ... ben sabahtan beri hiç uyumadım daha
burakcan42' Alıntı: 3e kadar iyiydi bir uyandım pir uyandım Genişletmek için tıkla ... ben sabahtan beri hiç uyumadım daha