kaç tane hakkın var 1 aylıkmı Tbii ki :D 10.000 sms :eller: gecen ay 8000 sms harcadim :ehe
minoo Üye halil09' Alıntı: kaç tane hakkın var 1 aylıkmı Genişletmek için tıkla ... Tbii ki 10.000 sms gecen ay 8000 sms harcadim
halil09' Alıntı: kaç tane hakkın var 1 aylıkmı Genişletmek için tıkla ... Tbii ki 10.000 sms gecen ay 8000 sms harcadim
Toffee Üye minoo' Alıntı: Tbii ki 10.000 sms gecen ay 8000 sms harcadim Genişletmek için tıkla ... 8000 sms mi ? nee ben rekor kırdım son 235 tane vardı ama bitiremedim onları ( bu arada sms hakkım bitsin diye hiç kasmadım. o kadar yaptım )
minoo' Alıntı: Tbii ki 10.000 sms gecen ay 8000 sms harcadim Genişletmek için tıkla ... 8000 sms mi ? nee ben rekor kırdım son 235 tane vardı ama bitiremedim onları ( bu arada sms hakkım bitsin diye hiç kasmadım. o kadar yaptım )
Perfect! Üye -sena-' Alıntı: neyse sanal ailem bugünlük benden bu kadar.. gidim biraz rekor kırmaya çalışayım Genişletmek için tıkla ... çalış tabi kendine dikkat et
-sena-' Alıntı: neyse sanal ailem bugünlük benden bu kadar.. gidim biraz rekor kırmaya çalışayım Genişletmek için tıkla ... çalış tabi kendine dikkat et
Perfect! Üye minoo' Alıntı: bn paketin bitmesne 1 gun kala smsi bitirdm bi kere Genişletmek için tıkla ... sonunu göremedim daha --------------- Ekleme --------------- -sena-' Alıntı: tbii sende Genişletmek için tıkla ...
minoo' Alıntı: bn paketin bitmesne 1 gun kala smsi bitirdm bi kere Genişletmek için tıkla ... sonunu göremedim daha --------------- Ekleme --------------- -sena-' Alıntı: tbii sende Genişletmek için tıkla ...
loss_pain Üye abartma halill son 1 saattir toplasan 5 tane atmışımdır... --------------- Ekleme --------------- bura hariç tabi
abartma halill son 1 saattir toplasan 5 tane atmışımdır... --------------- Ekleme --------------- bura hariç tabi