Z2 bence de mis gibi. :D Fiyatıda mis gibi :D Z1c inemedi hala
0MG90 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Z2 bence de mis gibi. Genişletmek için tıkla ... Fiyatıda mis gibi Z1c inemedi hala
-qarapapaq-' Alıntı: Z2 bence de mis gibi. Genişletmek için tıkla ... Fiyatıda mis gibi Z1c inemedi hala
0MG90 Üye The Nightmare' Alıntı: Meslek mi anadolu mu Genişletmek için tıkla ... Düz lise, cpl. Fakirim ben, ilköğretimde düzgün okuyamadım güçlükle liseye yazdırdılar.
The Nightmare' Alıntı: Meslek mi anadolu mu Genişletmek için tıkla ... Düz lise, cpl. Fakirim ben, ilköğretimde düzgün okuyamadım güçlükle liseye yazdırdılar.
Enpatsu Shakugan Üye 0MG90' Alıntı: Düz lise, cpl. Fakirim ben, ilköğretimde düzgün okuyamadım güçlükle liseye yazdırdılar. Genişletmek için tıkla ... ben meslek . Cpl ne ?
0MG90' Alıntı: Düz lise, cpl. Fakirim ben, ilköğretimde düzgün okuyamadım güçlükle liseye yazdırdılar. Genişletmek için tıkla ... ben meslek . Cpl ne ?
0MG90 Üye The Nightmare' Alıntı: ben meslek . Cpl ne ? Genişletmek için tıkla ... Çok programlı lise. Ezik dolu.
The Nightmare' Alıntı: ben meslek . Cpl ne ? Genişletmek için tıkla ... Çok programlı lise. Ezik dolu.
Enpatsu Shakugan Üye 0MG90' Alıntı: Çok programlı lise. Ezik dolu. Genişletmek için tıkla ... Endüstri meslek gibi düşük seviyede yani.
0MG90' Alıntı: Çok programlı lise. Ezik dolu. Genişletmek için tıkla ... Endüstri meslek gibi düşük seviyede yani.
0MG90 Üye The Nightmare' Alıntı: Endüstri meslek gibi düşük seviyede yani. Genişletmek için tıkla ... Yazdıklarım saka ciddi anlama ama lise ezik dolu o gercek. salak anlamında degil ağır işsiz hepsi.
The Nightmare' Alıntı: Endüstri meslek gibi düşük seviyede yani. Genişletmek için tıkla ... Yazdıklarım saka ciddi anlama ama lise ezik dolu o gercek. salak anlamında degil ağır işsiz hepsi.
Enpatsu Shakugan Üye 0MG90' Alıntı: Yazdıklarım saka ciddi anlama ama lise ezik dolu o gercek. salak anlamında degil ağır işsiz hepsi. Genişletmek için tıkla ... Her lisede öyleleri vardır
0MG90' Alıntı: Yazdıklarım saka ciddi anlama ama lise ezik dolu o gercek. salak anlamında degil ağır işsiz hepsi. Genişletmek için tıkla ... Her lisede öyleleri vardır
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: Sen nabüün Genişletmek için tıkla ... Sen söylemedin nabüüündüğünü Televizyona bakıyorum.
0MG90' Alıntı: Sen nabüün Genişletmek için tıkla ... Sen söylemedin nabüüündüğünü Televizyona bakıyorum.
0MG90 Üye İhtiyar007' Alıntı: Sen söylemedin nabüüündüğünü Televizyona bakıyorum. Genişletmek için tıkla ... TuneIn-A1Hits Radio dinliyom :P
İhtiyar007' Alıntı: Sen söylemedin nabüüündüğünü Televizyona bakıyorum. Genişletmek için tıkla ... TuneIn-A1Hits Radio dinliyom :P
İhtiyar007 Üye Anil-D' Alıntı: bedduamı Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun diyorum neden diye soruyorsun.
Anil-D Üye İhtiyar007' Alıntı: Sen söylemedin nabüüündüğünü Televizyona bakıyorum. Genişletmek için tıkla ... su dıye ilkkez votka ıctim ya
İhtiyar007' Alıntı: Sen söylemedin nabüüündüğünü Televizyona bakıyorum. Genişletmek için tıkla ... su dıye ilkkez votka ıctim ya
Anil-D Üye İhtiyar007' Alıntı: Hayırlı olsun diyorum neden diye soruyorsun. Genişletmek için tıkla ... sogutunca hayırlımı ouyor neyse zong The Nightmare' Alıntı: Zaaaaa Genişletmek için tıkla ... bi dikişte ıcınce yandım
İhtiyar007' Alıntı: Hayırlı olsun diyorum neden diye soruyorsun. Genişletmek için tıkla ... sogutunca hayırlımı ouyor neyse zong The Nightmare' Alıntı: Zaaaaa Genişletmek için tıkla ... bi dikişte ıcınce yandım
Enpatsu Shakugan Üye Anil-D' Alıntı: sogutunca hayırlımı ouyor neyse zong bi dikişte ıcınce yandım Genişletmek için tıkla ... Hayatında ilk defa mı içtin
Anil-D' Alıntı: sogutunca hayırlımı ouyor neyse zong bi dikişte ıcınce yandım Genişletmek için tıkla ... Hayatında ilk defa mı içtin