ben ders çalışıyon mu diye sormuştum la :D
Anil-D Üye -qarapapaq-' Alıntı: ben ders çalışıyon mu diye sormuştum la Genişletmek için tıkla ... Eet oda var
Anil-D Üye -qarapapaq-' Alıntı: ne resmi la? Genişletmek için tıkla ... Sen atarim dediydin whatsaptan ama sorun dil bosver
-qarapapaq-' Alıntı: ne resmi la? Genişletmek için tıkla ... Sen atarim dediydin whatsaptan ama sorun dil bosver
Invoke Üye Anil-D' Alıntı: Sen atarim dediydin whatsaptan ama sorun dil bosver Genişletmek için tıkla ... ne zaman dedim hacı? mümkün değil, yok ki yani. resim çekilmem ben. en günceli 2 yıl öncedir. =Pruhumdan bir parça resme sıkışıyor.
Anil-D' Alıntı: Sen atarim dediydin whatsaptan ama sorun dil bosver Genişletmek için tıkla ... ne zaman dedim hacı? mümkün değil, yok ki yani. resim çekilmem ben. en günceli 2 yıl öncedir. =Pruhumdan bir parça resme sıkışıyor.
Anil-D Üye -qarapapaq-' Alıntı: ne zaman dedim hacı? mümkün değil, yok ki yani. resim çekilmem ben. en günceli 2 yıl öncedir. =Pruhumdan bir parça resme sıkışıyor. Genişletmek için tıkla ... Oha tmm demedin olsun
-qarapapaq-' Alıntı: ne zaman dedim hacı? mümkün değil, yok ki yani. resim çekilmem ben. en günceli 2 yıl öncedir. =Pruhumdan bir parça resme sıkışıyor. Genişletmek için tıkla ... Oha tmm demedin olsun
OttomaN TigeR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ben çıktım abim, kendine iyi bak. Günün hayrolsun. Genişletmek için tıkla ... Selametle
-qarapapaq-' Alıntı: Ben çıktım abim, kendine iyi bak. Günün hayrolsun. Genişletmek için tıkla ... Selametle
UpOneTR Üye teknolojibaronu' Alıntı: bu yaz ingilizceyi tam Sökmem lazım ne yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla ... Bodruma git bi markette işe gir
teknolojibaronu' Alıntı: bu yaz ingilizceyi tam Sökmem lazım ne yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla ... Bodruma git bi markette işe gir