Bu sıralar uğraşmıyorum. 10 dk da da yapamazsın.
kfahaa Üye mürteza16' Alıntı: Bu sıralar uğraşmıyorum. Genişletmek için tıkla ... 10 dk da da yapamazsın.
İhtiyar007 Üye beytullah6767' Alıntı: Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler. Depremzede?
Enpatsu Shakugan Üye beytullah6767' Alıntı: Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler "" what happend.?
İhtiyar007 Üye kfahaa' Alıntı: @İhtiyar007 beğendiyse sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... Iyyyyy çok güzel olmuş
beytullah6767 Üye İhtiyar007' Alıntı: Hayırlı geceler. Depremzede? Genişletmek için tıkla ... The Nightmare' Alıntı: Hayırlı geceler "" what happend.? Genişletmek için tıkla ... no
İhtiyar007' Alıntı: Hayırlı geceler. Depremzede? Genişletmek için tıkla ... The Nightmare' Alıntı: Hayırlı geceler "" what happend.? Genişletmek için tıkla ... no
Enpatsu Shakugan Üye beytullah6767' Alıntı: Telefon 2-3 rom attım sonra orjinale döndüm şimdide wifi açılmıyor Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun çözümü yok mu ?
beytullah6767' Alıntı: Telefon 2-3 rom attım sonra orjinale döndüm şimdide wifi açılmıyor Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun çözümü yok mu ?
kfahaa Üye İhtiyar007' Alıntı: Iyyyyy çok güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... sanada yapıyımmı istersen süre tut 5 dk sürmez.
İhtiyar007' Alıntı: Iyyyyy çok güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... sanada yapıyımmı istersen süre tut 5 dk sürmez.
Enpatsu Shakugan Üye 0MG90' Alıntı: Ben konuya bakanlarda gözüküyor muyum? Genişletmek için tıkla ... Evet
kfahaa Üye The Nightmare' Alıntı: simdi hayır Genişletmek için tıkla ... sana yapıyım mı profil fotosu
İhtiyar007 Üye kfahaa' Alıntı: sanada yapıyımmı istersen süre tut 5 dk sürmez. Genişletmek için tıkla ... Kalsın uğraşma
kfahaa' Alıntı: sanada yapıyımmı istersen süre tut 5 dk sürmez. Genişletmek için tıkla ... Kalsın uğraşma
beytullah6767 Üye The Nightmare' Alıntı: Geçmiş olsun çözümü yok mu ? Genişletmek için tıkla ... data reset format system attım şimdi root atmadan açıyorum bakalım ne olacak.
The Nightmare' Alıntı: Geçmiş olsun çözümü yok mu ? Genişletmek için tıkla ... data reset format system attım şimdi root atmadan açıyorum bakalım ne olacak.