profil fotom şekil forumdan çekil :)
İhtiyar007 Üye maxirabit' Alıntı: Yani vardir bir seri numarasi isletim sistemi ama ben bile bilmiyorum tek bildigim 1. Nesil Genişletmek için tıkla ... Sen bile
maxirabit' Alıntı: Yani vardir bir seri numarasi isletim sistemi ama ben bile bilmiyorum tek bildigim 1. Nesil Genişletmek için tıkla ... Sen bile
kfahaa Üye CaptainPrice.' Alıntı: eee nabunuuz Genişletmek için tıkla ... hiç maxicep te senle konuşuyom
Enpatsu Shakugan Üye tabiki işletim sistemi olmadan hicbir telefon çalışmaz yani vardır mutlaka bir işletim sistemi
İhtiyar007 Üye kfahaa' Alıntı: hiç maxicep te senle konuşuyom Genişletmek için tıkla ... Konuşuyorsun
kfahaa Üye İhtiyar007' Alıntı: Konuşuyorsun Genişletmek için tıkla ... şaka şaka konuşmuyorum sadece yazıyorum
İhtiyar007 Üye The Nightmare' Alıntı: tabiki işletim sistemi olmadan hicbir telefon çalışmaz yani vardır mutlaka bir işletim sistemi Genişletmek için tıkla ... Tabii ioslu
The Nightmare' Alıntı: tabiki işletim sistemi olmadan hicbir telefon çalışmaz yani vardır mutlaka bir işletim sistemi Genişletmek için tıkla ... Tabii ioslu
İhtiyar007 Üye kfahaa' Alıntı: şaka şaka konuşmuyorum sadece yazıyorum Genişletmek için tıkla ... Aynı zamanda smileyde eklemişsin
kfahaa' Alıntı: şaka şaka konuşmuyorum sadece yazıyorum Genişletmek için tıkla ... Aynı zamanda smileyde eklemişsin
maxirabit Üye İhtiyar007' Alıntı: Sen bile Genişletmek için tıkla ... Malesef aci gercek Aslinda yatirim amacli 3310 almak lazim
İhtiyar007' Alıntı: Sen bile Genişletmek için tıkla ... Malesef aci gercek Aslinda yatirim amacli 3310 almak lazim