Bırak bastonu. :züü: Başka grup o :D :hmmm
Anil-D Üye baston calma yarismasi birinci olana dedenin maasi 2. ye yarisi 3 ye ipad dayak yiyen gelmesin
İhtiyar007 Üye AnıL-D' Alıntı: suan itubariyle whatapp karaambarcilar dernegine üyeyim eskidende uyedimde nedense baya msj geliyodu whatapi silmişim Genişletmek için tıkla ... gaydını yaptım. Sopayı rahat bırak.
AnıL-D' Alıntı: suan itubariyle whatapp karaambarcilar dernegine üyeyim eskidende uyedimde nedense baya msj geliyodu whatapi silmişim Genişletmek için tıkla ... gaydını yaptım. Sopayı rahat bırak.
0MG90 Üye GameOfShadows' Alıntı: öldüm beyler "Bu mesaj cennetphone ile ahiretden gönderilmiştir" Genişletmek için tıkla ... Tövbe tövbe
GameOfShadows' Alıntı: öldüm beyler "Bu mesaj cennetphone ile ahiretden gönderilmiştir" Genişletmek için tıkla ... Tövbe tövbe
TheNightMare. Üye kfahaa' Alıntı: Bu ne ya günde en az 100 kişi maxicep e üye oluyormuş :-) Genişletmek için tıkla ... hep de gereksiz üyeilkler
kfahaa' Alıntı: Bu ne ya günde en az 100 kişi maxicep e üye oluyormuş :-) Genişletmek için tıkla ... hep de gereksiz üyeilkler
TheNightMare. Üye beytullah6767' Alıntı: toplanın ibretlik bişey sorucam. Genişletmek için tıkla ... sor
kfahaa Üye beytullah6767' Alıntı: toplanın ibretlik bişey sorucam. Genişletmek için tıkla ... Sor gitcem :-)
Anil-D Üye kfahaa' Alıntı: Şimdi gidiyorum ama :-) Genişletmek için tıkla ... donusum muhtesem olucak hehe