İhtiyar007
Üye
Dehşet-ül Vahşet.windows phone kullanıcılarına çok pis şaka yaptım la.Nasıl orijinal gibi olmuş mu?

Dehşet-ül Vahşet.windows phone kullanıcılarına çok pis şaka yaptım la.Nasıl orijinal gibi olmuş mu?

Yaşitiz.
Ya ilk 29 dk izledim hiç korku yok çıktım bende :-)Nasıl sarmadi korkmadın mı![]()
Dehşet-ül Vahşet.![]()

Ne anladın ben bisey anlamadımDehşet-ül Vahşet.![]()

Yürü len köfte![]()
Len naptıng bizimoğlan?hee gidiyoz![]()

Ben mod olcam :-)
Ya ilk 29 dk izledim hiç korku yok çıktım bende :-)

Yuh nasıl kişilik var sende öyleYa ilk 29 dk izledim hiç korku yok çıktım bende :-)
ben uyuyamadım gece ya. Internette yorumların hepsinde adamlarin hepsi korktuklarını dile getiriyorduNeyse bugün canım istemiyor haftaya artık :-)The Walking Dead izle korkaraın![]()
Hiç bişey yok ki bebek var beni özledinizmi diyo saçma :-) sonra köpek ölüyo :-)Yuh nasıl kişilik var sende öyleben uyuyamadım gece ya. Internette yorumların hepsinde adamlarin hepsi korktuklarını dile getiriyordu
Yuh nasıl kişilik var sende öyleben uyuyamadım gece ya. Internette yorumların hepsinde adamlarin hepsi korktuklarını dile getiriyordu

Nasıl bir şey anlamadın yahu? Ne güzel yazdım işte.Ne anladın ben bisey anlamadım![]()
çaktırma bende film izliyordum dehset korkuyordum ama kız arkadaşım olduğu için çaktırmadım![]()
Şaka mı?Ne anladın ben bisey anlamadım![]()

Şaka mı?![]()
Yürüyen ölü diye flm mi olur :-)The Walking Dead izleyen var mı aranızda ???