İzinli değil miydi? :kro2: izinliydi kim sildi anlamadım adminlere konuşma açtım şimdi :(
kfahaa Üye İhtiyar007' Alıntı: İzinli değil miydi? Genişletmek için tıkla ... izinliydi kim sildi anlamadım adminlere konuşma açtım şimdi
İhtiyar007' Alıntı: İzinli değil miydi? Genişletmek için tıkla ... izinliydi kim sildi anlamadım adminlere konuşma açtım şimdi
İhtiyar007 Üye kfahaa' Alıntı: adminden izin aldık başkası silmiş o kadar uğraştım azdaha binbaşı oluyodum Genişletmek için tıkla ... Amaç belli oldu
kfahaa' Alıntı: adminden izin aldık başkası silmiş o kadar uğraştım azdaha binbaşı oluyodum Genişletmek için tıkla ... Amaç belli oldu
Invoke Üye Bu bölümdeki raporlar, bölümün yöneticisine mi gidiyor? Bir az önce çok güzel bir üslup ile çok güzel bir rapor yazdım. kfahaa' Alıntı: izinliydi kim sildi anlamadım adminlere konuşma açtım şimdi Genişletmek için tıkla ... Ben sildim, gardaş. Bi problem mi var?
Bu bölümdeki raporlar, bölümün yöneticisine mi gidiyor? Bir az önce çok güzel bir üslup ile çok güzel bir rapor yazdım. kfahaa' Alıntı: izinliydi kim sildi anlamadım adminlere konuşma açtım şimdi Genişletmek için tıkla ... Ben sildim, gardaş. Bi problem mi var?
İhtiyar007 Üye kfahaa' Alıntı: izinliydi kim sildi anlamadım adminlere konuşma açtım şimdi Genişletmek için tıkla ... Gökçen abi :
kfahaa' Alıntı: izinliydi kim sildi anlamadım adminlere konuşma açtım şimdi Genişletmek için tıkla ... Gökçen abi :
Invoke Üye Kingmortall' Alıntı: o selamun aleyküm site sakinleri Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam.
kfahaa Üye -qarapapaq-' Alıntı: Bu bölümdeki raporlar, bölümün yöneticisine mi gidiyor? Bir az önce çok güzel bir üslup ile çok güzel bir rapor yazdım. Ben sildim, gardaş. Bi problem mi var? Genişletmek için tıkla ... ee kim sildi İhtiyar007' Alıntı: Gökçen abi : Genişletmek için tıkla ... gökçen kim ?
-qarapapaq-' Alıntı: Bu bölümdeki raporlar, bölümün yöneticisine mi gidiyor? Bir az önce çok güzel bir üslup ile çok güzel bir rapor yazdım. Ben sildim, gardaş. Bi problem mi var? Genişletmek için tıkla ... ee kim sildi İhtiyar007' Alıntı: Gökçen abi : Genişletmek için tıkla ... gökçen kim ?
İhtiyar007 Üye kfahaa' Alıntı: ee kim sildi gökçen kim ? Genişletmek için tıkla ... @-qarapapaq- silmiş işte
0MG90 Üye Kingmortall' Alıntı: o selamun aleyküm site sakinleri Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam