Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
beleş mi ?üüüüf muhabbet yok mu
çay var bende gelin hele![]()
kiz meselesi demekbir kiz hocam
beleş mi ?üüüüf muhabbet yok mu
çay var bende gelin hele![]()
kiz meselesi demekbir kiz hocam
pazartesi okulda disipline gidicemniye ?
o niye nedenki naptinpazartesi okulda disipline gidicem
hadi ya çok kötüymüş bende gidiyordum hoca kağıt falan imzallatı ailemi çağırdım iptal oldu sonrapazartesi okulda disipline gidicem
hemde 2 suçum var. Biri telefon ile 2 kere yakalandım. Diğeri okulda kavga ettimo niye nedenki naptin
ikisindede savunma yazdımben orta sonsiz lisemisiniz
ben evetsiz lisemisiniz
telefon sucmu ben götürüyorum aile ihtiyaci sonuçta okulda ankasorlu telefon olsa nolcakhemde 2 suçum var. Biri telefon ile 2 kere yakalandım. Diğeri okulda kavga ettimikisindede savunma yazdım
derste arama yaptılar 2 kere ikisindede yakalandımtelefon sucmu ben götürüyorum aile ihtiyaci sonuçta okulda ankasorlu telefon olsa nolcak
arama yapma sebebleri nedirkiderste arama yaptılar 2 kere ikisindede yakalandım
bizde arama yapsalar pantolonun içine yada ayakkabıya saklarımderste arama yaptılar 2 kere ikisindede yakalandım
iyiyim sen nabıyon profil resminabıyonuz gececiler
ben disipline gidecekkenabıyonuz gececiler
derste açık mı diyearama yapma sebebleri nedirki
bence yobazca davraniyolar okullarda goruyorum cocuklar sigara icer vs birsuru ornegi sayabilirim sana swn sadece telefon icin yakalanman cok kotu olmusben disipline gidecekke
derste açık mı diye
aynen katılıyorum en suçsuz olan kişinin başına patlıyor kabakbence yobazca davraniyolar okullarda goruyorum cocuklar sigara icer vs birsuru ornegi sayabilirim sana swn sadece telefon icin yakalanman cok kotu olmus
aynen hocalar diyorki okulda sigara taşıyınca ceza yok sadece içerken yakalanınca var ama telefona ceza varbence yobazca davraniyolar okullarda goruyorum cocuklar sigara icer vs birsuru ornegi sayabilirim sana swn sadece telefon icin yakalanman cok kotu olmus
zaten o dersin tenefüsünden önce xposed e modül yükledi arkadaş ondada hata vardı kapatmaya çalışınca reset atıyordu kapatamadımdaaynen katılıyorum en suçsuz olan kişinin başına patlıyor kabak
derste açık olsa ne olur