Allahtan Kapıya Uzagım :D Aynen :ehe
OnurYurdakul Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: istisnalar kaideyi bozmazimış Genişletmek için tıkla ... Sagopanın Sözüydü Bak bu iyi oldu dur o şarkıyı açayım aklıma gelmişken
Sukut-u Hayal' Alıntı: istisnalar kaideyi bozmazimış Genişletmek için tıkla ... Sagopanın Sözüydü Bak bu iyi oldu dur o şarkıyı açayım aklıma gelmişken
UpOneTR Üye Onur Yurdakul' Alıntı: Sagopanın Sözüydü Bak bu iyi oldu dur o şarkıyı açayım aklıma gelmişken Genişletmek için tıkla ... severim sagoyu :-D
Onur Yurdakul' Alıntı: Sagopanın Sözüydü Bak bu iyi oldu dur o şarkıyı açayım aklıma gelmişken Genişletmek için tıkla ... severim sagoyu :-D
by-pegasus Üye İhtiyar007' Alıntı: Bak işte internetten.Hemen bulan bir site çıkmaz. Genişletmek için tıkla ... sabahtan beri didik didik ettim
İhtiyar007' Alıntı: Bak işte internetten.Hemen bulan bir site çıkmaz. Genişletmek için tıkla ... sabahtan beri didik didik ettim
beytullah6767 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: la sen ne şekil ? Genişletmek için tıkla ... ölçmemişem daha
OnurYurdakul Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: severim sagoyu :-D Genişletmek için tıkla ... Ooo Hastasıyım Ben Sevmeyi Bırak
Sukut-u Hayal' Alıntı: severim sagoyu :-D Genişletmek için tıkla ... Ooo Hastasıyım Ben Sevmeyi Bırak
UpOneTR Üye zxdelemi' Alıntı: sabahtan beri didik didik ettim Genişletmek için tıkla ... sende vardır yarına 3-5 maç versene :-D 2iraya 10-20 versin yeter
zxdelemi' Alıntı: sabahtan beri didik didik ettim Genişletmek için tıkla ... sende vardır yarına 3-5 maç versene :-D 2iraya 10-20 versin yeter
UpOneTR Üye Onur Yurdakul' Alıntı: Ooo Hastasıyım Ben Sevmeyi Bırak Genişletmek için tıkla ... oda san hasta mı
UpOneTR Üye Onur Yurdakul' Alıntı: Umarım Genişletmek için tıkla ... zeki mürende bizi görecek mi o.O