Dede yok herhalde bugün :)ben bayağıdır bu konuda görmüyorum onu !
OttomaN TigeR Üye zxdelemi' Alıntı: Dede yok herhalde bugün Genişletmek için tıkla ... ben bayağıdır bu konuda görmüyorum onu !
zxdelemi' Alıntı: Dede yok herhalde bugün Genişletmek için tıkla ... ben bayağıdır bu konuda görmüyorum onu !
OttomaN TigeR Üye phasan' Alıntı: Tamam arkadasım saol yardımın ıcın Genişletmek için tıkla ... rica ederim sende sağol Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil. Bir duruşa sahip olmaktır.
phasan' Alıntı: Tamam arkadasım saol yardımın ıcın Genişletmek için tıkla ... rica ederim sende sağol Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil. Bir duruşa sahip olmaktır.
phasan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: rica ederim sende sağol Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil. Bir duruşa sahip olmaktır. Genişletmek için tıkla ... Bende rica ederım
OttomaN TigeR' Alıntı: rica ederim sende sağol Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil. Bir duruşa sahip olmaktır. Genişletmek için tıkla ... Bende rica ederım
OttomaN TigeR Üye Bende yatıyorum artık, kalanlara hayırlı geceler diliyorum. Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil. Bir duruşa sahip olmaktır.
Bende yatıyorum artık, kalanlara hayırlı geceler diliyorum. Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil. Bir duruşa sahip olmaktır.
ismail Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İsmail nasılsın bakalım? Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil. Bir duruşa sahip olmaktır. Genişletmek için tıkla ... çok şükür abi ya sen
OttomaN TigeR' Alıntı: İsmail nasılsın bakalım? Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil. Bir duruşa sahip olmaktır. Genişletmek için tıkla ... çok şükür abi ya sen
İhtiyar007 Üye zxdelemi' Alıntı: gecenin çayları Genişletmek için tıkla ... Kahve gelmemiş. zxdelemi' Alıntı: gecenin çayları Genişletmek için tıkla ... Kahve gelmemiş.
zxdelemi' Alıntı: gecenin çayları Genişletmek için tıkla ... Kahve gelmemiş. zxdelemi' Alıntı: gecenin çayları Genişletmek için tıkla ... Kahve gelmemiş.
İhtiyar007 Üye Pure Life' Alıntı: Çığlık atasım varr bunalım geçiriyorummmmm Genişletmek için tıkla ... Seni hep stresli görüyorum. 0MG90' Alıntı: Selam gececiler Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Atılay?
Pure Life' Alıntı: Çığlık atasım varr bunalım geçiriyorummmmm Genişletmek için tıkla ... Seni hep stresli görüyorum. 0MG90' Alıntı: Selam gececiler Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Atılay?
Pure Life Üye İhtiyar007' Alıntı: Seni hep stresli görüyorum. Nasılsın Atılay? Genişletmek için tıkla ... evet sen pastaları götürüyorsun hani bana
İhtiyar007' Alıntı: Seni hep stresli görüyorum. Nasılsın Atılay? Genişletmek için tıkla ... evet sen pastaları götürüyorsun hani bana
0MG90 Üye İhtiyar007' Alıntı: Seni hep stresli görüyorum. Nasılsın Atılay? Genişletmek için tıkla ... İyidir Kadir abi sen? Bu Ygs artık beni strese sokuyor. :/
İhtiyar007' Alıntı: Seni hep stresli görüyorum. Nasılsın Atılay? Genişletmek için tıkla ... İyidir Kadir abi sen? Bu Ygs artık beni strese sokuyor. :/
Pure Life Üye 0MG90' Alıntı: İyidir Kadir abi sen? Bu Ygs artık beni strese sokuyor. :/ Genişletmek için tıkla ... yanlız olmadığıma sevindim
0MG90' Alıntı: İyidir Kadir abi sen? Bu Ygs artık beni strese sokuyor. :/ Genişletmek için tıkla ... yanlız olmadığıma sevindim
İhtiyar007 Üye yakupb03' Alıntı: Selamınaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. Pure Life' Alıntı: evet sen pastaları götürüyorsun hani bana Genişletmek için tıkla ... 0MG90' Alıntı: İyidir Kadir abi sen? Bu Ygs artık beni strese sokuyor. :/ Genişletmek için tıkla ... Çok şükür. Girme strese
yakupb03' Alıntı: Selamınaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. Pure Life' Alıntı: evet sen pastaları götürüyorsun hani bana Genişletmek için tıkla ... 0MG90' Alıntı: İyidir Kadir abi sen? Bu Ygs artık beni strese sokuyor. :/ Genişletmek için tıkla ... Çok şükür. Girme strese