Ama ne olursa olsu sevilen bir uyeyim Evet, ben de başarısızım gereksizlerde Takma kafaya :ehe
.caner. Üye hikmet366' Alıntı: Ama ne olursa olsu sevilen bir uyeyim Genişletmek için tıkla ... Evet, ben de başarısızım gereksizlerde Takma kafaya
hikmet366' Alıntı: Ama ne olursa olsu sevilen bir uyeyim Genişletmek için tıkla ... Evet, ben de başarısızım gereksizlerde Takma kafaya
hikmet366 Üye smh60' Alıntı: Katılıyorum s60v5 bölümünde emeklerin var :-) Genişletmek için tıkla ... Sadece s60v5 mi
smh60' Alıntı: Katılıyorum s60v5 bölümünde emeklerin var :-) Genişletmek için tıkla ... Sadece s60v5 mi
smh60 Üye hikmet366' Alıntı: Sadece s60v5 mi Genişletmek için tıkla ... Tabiki hayır :-) sadece daha cok gördügüm bölümü soyledim
hikmet366' Alıntı: Sadece s60v5 mi Genişletmek için tıkla ... Tabiki hayır :-) sadece daha cok gördügüm bölümü soyledim
İhtiyar007 Üye .caner.' Alıntı: Evet, ben de başarısızım gereksizlerde Takma kafaya Genişletmek için tıkla ... @fireslashex çok başarılı
.caner.' Alıntı: Evet, ben de başarısızım gereksizlerde Takma kafaya Genişletmek için tıkla ... @fireslashex çok başarılı
VKUCUKSAHİN Üye smh60' Alıntı: Katılıyorum s60v5 bölümünde emeklerin var :-) Genişletmek için tıkla ... Ah Symbian bölümü
smh60' Alıntı: Katılıyorum s60v5 bölümünde emeklerin var :-) Genişletmek için tıkla ... Ah Symbian bölümü
.caner. Üye İhtiyar007' Alıntı: @fireslashex çok başarılı Genişletmek için tıkla ... O ayrı. Gelemiyo konuya
hikmet366 Üye smh60' Alıntı: Tabiki hayır :-) sadece daha cok gördügüm bölümü soyledim Genişletmek için tıkla ... Dogrudur cfw cikartmayi seviyorum
smh60' Alıntı: Tabiki hayır :-) sadece daha cok gördügüm bölümü soyledim Genişletmek için tıkla ... Dogrudur cfw cikartmayi seviyorum
smh60 Üye hikmet366' Alıntı: Dogrudur cfw cikartmayi seviyorum Genişletmek için tıkla ... Bende bir ara c6-01 e yaptım gayet güzel olmustu fakat pek ilgilenemedim kaldırdım linkleri :-)
hikmet366' Alıntı: Dogrudur cfw cikartmayi seviyorum Genişletmek için tıkla ... Bende bir ara c6-01 e yaptım gayet güzel olmustu fakat pek ilgilenemedim kaldırdım linkleri :-)
İhtiyar007 Üye .caner.' Alıntı: O ayrı. Gelemiyo konuya Genişletmek için tıkla ... gelirse başarısı biter
smh60 Üye hikmet366' Alıntı: Hem s60v5 hemde android 4.1.2 kullaniyorum Genişletmek için tıkla ... Benimki s^3 + android 4.2.2
hikmet366' Alıntı: Hem s60v5 hemde android 4.1.2 kullaniyorum Genişletmek için tıkla ... Benimki s^3 + android 4.2.2
VKUCUKSAHİN Üye smh60' Alıntı: Bende bir ara c6-01 e yaptım gayet güzel olmustu fakat pek ilgilenemedim kaldırdım linkleri :-) Genişletmek için tıkla ... Bende cwf yapıyordum ama forumda paylaşmıyordum. Arkadaşla birlikte yaptığımdan istemiyordu açıkcası daha çok temalarla yükleniyordum
smh60' Alıntı: Bende bir ara c6-01 e yaptım gayet güzel olmustu fakat pek ilgilenemedim kaldırdım linkleri :-) Genişletmek için tıkla ... Bende cwf yapıyordum ama forumda paylaşmıyordum. Arkadaşla birlikte yaptığımdan istemiyordu açıkcası daha çok temalarla yükleniyordum