:gun1: nabıyon? hiç :D sen napıyon :gun1:
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: gittiğimi kim söyledi Genişletmek için tıkla ... Gitmeden de hoşça kalabilirsin.
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Gitmeden de hoşça kalabilirsin. Genişletmek için tıkla ... gitmeyene hoşça kal derse gömerler kafayı
-qarapapaq-' Alıntı: Gitmeden de hoşça kalabilirsin. Genişletmek için tıkla ... gitmeyene hoşça kal derse gömerler kafayı
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: gitmeyene hoşça kal derse gömerler kafayı Genişletmek için tıkla ... Gamaan
GökhanERMCLR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Aleykümselam. herhalde 25 değil 20de tüm oluyoruz. Sonra orgeneral vardır daha demek ki 10dan fazla rütbe var. Ben çıkarım herhalde ya, uykum var, yorgunum. Sizce forumun yeni tipi nasıl olmuş ? Genişletmek için tıkla ... Bende çıkarım ozaman
-qarapapaq-' Alıntı: Aleykümselam. herhalde 25 değil 20de tüm oluyoruz. Sonra orgeneral vardır daha demek ki 10dan fazla rütbe var. Ben çıkarım herhalde ya, uykum var, yorgunum. Sizce forumun yeni tipi nasıl olmuş ? Genişletmek için tıkla ... Bende çıkarım ozaman
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Gamaan Genişletmek için tıkla ... son ses müzik açasım var ama kulaklıkla değil
Invoke Üye GökhanERMCLR' Alıntı: Bende çıkarım ozaman Genişletmek için tıkla ... Dur ya karpuz kesecez. TheFenomen' Alıntı: son ses müzik açasım var ama kulaklıkla değil Genişletmek için tıkla ... Saat 1:40
GökhanERMCLR' Alıntı: Bende çıkarım ozaman Genişletmek için tıkla ... Dur ya karpuz kesecez. TheFenomen' Alıntı: son ses müzik açasım var ama kulaklıkla değil Genişletmek için tıkla ... Saat 1:40
GökhanERMCLR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Dur ya karpuz kesecez. Saat 1:40 Genişletmek için tıkla ... Tamam burdayım biraz sizi izliyim sonra bende katılırım
-qarapapaq-' Alıntı: Dur ya karpuz kesecez. Saat 1:40 Genişletmek için tıkla ... Tamam burdayım biraz sizi izliyim sonra bende katılırım
Invoke Üye GökhanERMCLR' Alıntı: Tamam burdayım biraz sizi izliyim sonra bende katılırım Genişletmek için tıkla ... Enes gitti, bizi izleyemezsin.
GökhanERMCLR' Alıntı: Tamam burdayım biraz sizi izliyim sonra bende katılırım Genişletmek için tıkla ... Enes gitti, bizi izleyemezsin.
GökhanERMCLR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Enes gitti, bizi izleyemezsin. Genişletmek için tıkla ... napak o zaman iş başa düştü
-qarapapaq-' Alıntı: Enes gitti, bizi izleyemezsin. Genişletmek için tıkla ... napak o zaman iş başa düştü
GökhanERMCLR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ben biraz kitap okuyacağım. Yat, uyu en iyisi. Haydi hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
-qarapapaq-' Alıntı: Ben biraz kitap okuyacağım. Yat, uyu en iyisi. Haydi hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler