admin sizi görmesin :D niye küfürmü ediyom hakaretmi ediyom ortama uyum saglamaya calısıyorum D
Anil-D Üye ahmetkartal' Alıntı: admin sizi görmesin Genişletmek için tıkla ... niye küfürmü ediyom hakaretmi ediyom ortama uyum saglamaya calısıyorum D
ahmetkartal' Alıntı: admin sizi görmesin Genişletmek için tıkla ... niye küfürmü ediyom hakaretmi ediyom ortama uyum saglamaya calısıyorum D
Invoke Üye Eyvallah, sağol. Gelmedim aslında buradaydım zaten gitmiştim. Tekrar gidiyorum hadi hayırlı geceler. @AnıL-D Google'a bir bak hacı çıkıyorum. @KD1907
Eyvallah, sağol. Gelmedim aslında buradaydım zaten gitmiştim. Tekrar gidiyorum hadi hayırlı geceler. @AnıL-D Google'a bir bak hacı çıkıyorum. @KD1907
KD1907 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Eyvallah, sağol. Gelmedim aslında buradaydım zaten gitmiştim. Tekrar gidiyorum hadi hayırlı geceler. @AnıL-D Google'a bir bak hacı çıkıyorum. @KD1907 Genişletmek için tıkla ... Tamam bbbb
-qarapapaq-' Alıntı: Eyvallah, sağol. Gelmedim aslında buradaydım zaten gitmiştim. Tekrar gidiyorum hadi hayırlı geceler. @AnıL-D Google'a bir bak hacı çıkıyorum. @KD1907 Genişletmek için tıkla ... Tamam bbbb
GökhanERMCLR Üye mürteza16' Alıntı: Aleykum Selam iyiyiz Genişletmek için tıkla ... Kimse yok gene tek kalmışsın..
OttomaN TigeR Üye İyi geceler arkadaşlar, muhabbetiniz bol olsun inşallah. Devriye atıyordum Bi selam vereyim dedim.
GökhanERMCLR Üye beytullah6767' Alıntı: yok mu kimse Genişletmek için tıkla ... Burdayız AnıL-D' Alıntı: Selamınaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin
beytullah6767' Alıntı: yok mu kimse Genişletmek için tıkla ... Burdayız AnıL-D' Alıntı: Selamınaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin