0MG90 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Benimki de ezik. Sony en son 4.0.4 vermişti ama Xda var. Genişletmek için tıkla ... Bana hiç vermediler 4.0.4 de duruyor bir kaç düzeltme verdiler o kadar
-qarapapaq-' Alıntı: Benimki de ezik. Sony en son 4.0.4 vermişti ama Xda var. Genişletmek için tıkla ... Bana hiç vermediler 4.0.4 de duruyor bir kaç düzeltme verdiler o kadar
.caner. Üye 0MG90' Alıntı: Kvk yı aradım adam çok tutar dedi garantin bitmiş dedi yollama dedi Sen S4 ü satıcan mı şimdi? Genişletmek için tıkla ... Hayır. kardeşime kakalayacağim
0MG90' Alıntı: Kvk yı aradım adam çok tutar dedi garantin bitmiş dedi yollama dedi Sen S4 ü satıcan mı şimdi? Genişletmek için tıkla ... Hayır. kardeşime kakalayacağim
.caner. Üye -qarapapaq-' Alıntı: S4'ü satıyon mu la ? Kaça satıyon ? Zaten çok kötüymüş ucuza ver, alayım. Genişletmek için tıkla ... Arka kapagi değiştir tamam la o kadarda kotu değil, birde cerceve soyuldu dandik bir kılıfla halledilir
-qarapapaq-' Alıntı: S4'ü satıyon mu la ? Kaça satıyon ? Zaten çok kötüymüş ucuza ver, alayım. Genişletmek için tıkla ... Arka kapagi değiştir tamam la o kadarda kotu değil, birde cerceve soyuldu dandik bir kılıfla halledilir
Invoke Üye .caner.' Alıntı: Arka kapagi değiştir tamam la o kadarda kotu değil, birde cerceve soyuldu dandik bir kılıfla halledilir Genişletmek için tıkla ... Demin bağırarak kaçıyordum.
.caner.' Alıntı: Arka kapagi değiştir tamam la o kadarda kotu değil, birde cerceve soyuldu dandik bir kılıfla halledilir Genişletmek için tıkla ... Demin bağırarak kaçıyordum.
.caner. Üye -qarapapaq-' Alıntı: Demin bağırarak kaçıyordum. Genişletmek için tıkla ... Bu haliyle kaçarsin ama halledilir.
-qarapapaq-' Alıntı: Demin bağırarak kaçıyordum. Genişletmek için tıkla ... Bu haliyle kaçarsin ama halledilir.
Anil-D Üye S4 black edition kapagi alirik la kaca veriyon caner islemciyi ver yeter ben sisteme 250 tlye imolitasyon kasa alirim
S4 black edition kapagi alirik la kaca veriyon caner islemciyi ver yeter ben sisteme 250 tlye imolitasyon kasa alirim
.caner. Üye AnıL-D' Alıntı: S4 black edition kapagi alirik la kaca veriyon caner islemciyi ver yeter ben sisteme 250 tlye imolitasyon kasa alirim Genişletmek için tıkla ... Anlamadım.
AnıL-D' Alıntı: S4 black edition kapagi alirik la kaca veriyon caner islemciyi ver yeter ben sisteme 250 tlye imolitasyon kasa alirim Genişletmek için tıkla ... Anlamadım.
0MG90 Üye .caner.' Alıntı: @-qarapapaq- Genişletmek için tıkla ... İyi yinede benim kapakta sorun yokta köşeler falan gidik
.caner.' Alıntı: @-qarapapaq- Genişletmek için tıkla ... İyi yinede benim kapakta sorun yokta köşeler falan gidik
.caner. Üye KimyageR' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bitiş müziği etkileyici. Genişletmek için tıkla ... Sattigi mi kim söyledi
KimyageR' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bitiş müziği etkileyici. Genişletmek için tıkla ... Sattigi mi kim söyledi
Invoke Üye Ben de başka çekecek aygıt yok. Fotoğraf makinesi var da pil yok. Yoksa atardım ben de cihazın halini.
Ben de başka çekecek aygıt yok. Fotoğraf makinesi var da pil yok. Yoksa atardım ben de cihazın halini.