Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

ben lumia almak istiyorum aslında lumiadan daha çok jolla istiyom ama hem telefon biraz altseviye hemde ulaşması zor..

Ben telefonla aşırı samimi olduğumdan aynı yatağı paylaşabileceğim uzun ömürlü bi cihaz olmalı benim ki marifetli olmalı canım isteyince bana çay yapacak mesala o yüzden çok düşünüyorum telefon konusunda

Tepkiler: -Börteçine-

Enes

Üye
ya güzel bişi benimde 13:15 de başlıyo 17:20 de bitiyo benim isteğim bunun 3 saat ötelenmiş hali yani 16:15-20:20 olması
2. öğretim dersleri zaten 5 sen direk 2. öğretim olmak istiyosun o zaman trident alacaksın telefon olarak kullanma dışında her marifet var

Tepkiler: ___kaptan___ ve -Börteçine-

ismail

Üye
ne güzel tasvir ettin böyle ya koptum
2. öğretim dersleri zaten 5 sen direk 2. öğretim olmak istiyosun
o zaman trident alacaksın telefon olarak kullanma dışında her marifet var
sanırım dediğin gibi ama olsun ya en azından .....(bi iyi yan bulamadım) heh buldum para vermiyoz

Invoke

Üye

Tepkiler: ___kaptan___ ve -Börteçine-

ismail

Üye
Herşeyi ile süper android ama açık kaynak kodlu oluşu ile virüse ve zararlı yazılımlara davetiye çıkarması birde cihazlardaki RAM'i tüketmesi çok kötü benim hiç androidim olmadı abiii
jolla al sende eğer google anlaşabilirse androidin tüm uygulamaları gelebilir

Tepkiler: ___kaptan___

Invoke

Üye
Herşeyi ile süper android ama açık kaynak kodlu oluşu ile virüse ve zararlı yazılımlara davetiye çıkarması birde cihazlardaki RAM'i tüketmesi çok kötü benim hiç androidim olmadı abiii

Zaten açık kaynakkodlu olduğundan seviyoruz

ismail

Üye
Para var huzur var
önceki sayfalarda yazdığımı gördün mü bilmiyom ama 1 haftadır cebimde 1 lira para yok ve ayın 7sine kadarda param olmicak devlet yurdu olduğundan sabah akşam yemekfişi varda aç kalmıyom

Enes

Üye
önceki sayfalarda yazdığımı gördün mü bilmiyom ama 1 haftadır cebimde 1 lira para yok ve ayın 7sine kadarda param olmicak devlet yurdu olduğundan sabah akşam yemekfişi varda aç kalmıyom
Burs da alıyosun di mi ondan 7 si
Bana burs çıkması imkansız

ne güzel tasvir ettin böyle ya koptum
sanırım dediğin gibi ama olsun ya en azından .....(bi iyi yan bulamadım) heh buldum para vermiyoz

Tasvir benim işim

Bana sen lazımsııııııınnnn , bana sen lazımsıııınnnn evimin telefonuuu başımın belası olacaksın imei attırıcam sanaa yetmeyecek mutfağına yeni programlar indircem bana sen lazımsın -->

Tepkiler: Invoke

ismail

Üye
Beyler ikramda bulanayım tam 4 tane herkese bir tane şakirte yok

Burs da alıyosun di mi ondan 7 si
Bana burs çıkması imkansız
yakın zamanda kaldığım için kredi olcak sana neden çıkmıcak evin durumu iyi mi

Tepkiler: ___kaptan___ ve Invoke

Invoke

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız