Hayırlı geceler nasılsın?
OttomaN TigeR Üye FatoŞ' Alıntı: Hayırlı Geceler Cümleten Genişletmek için tıkla ... Sana da, hoş geldin. Nasılsın Fatoş?
FatoŞ' Alıntı: Hayırlı Geceler Cümleten Genişletmek için tıkla ... Sana da, hoş geldin. Nasılsın Fatoş?
FatoŞ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Sana da, hoş geldin. Nasılsın Fatoş? Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum Hamd olsun iyi sen nasılsın ?
OttomaN TigeR' Alıntı: Sana da, hoş geldin. Nasılsın Fatoş? Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum Hamd olsun iyi sen nasılsın ?
OttomaN TigeR Üye _YldzEnes_' Alıntı: Selamün aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleykümselam sanada hayırlı geceler
_YldzEnes_' Alıntı: Selamün aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleykümselam sanada hayırlı geceler
OttomaN TigeR Üye FatoŞ' Alıntı: Hoşbuldum Hamd olsun iyi sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Allah daim etsin inşallah, çok şükür ben de iyiyim
FatoŞ' Alıntı: Hoşbuldum Hamd olsun iyi sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Allah daim etsin inşallah, çok şükür ben de iyiyim
FatoŞ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Allah daim etsin inşallah, çok şükür ben de iyiyim Genişletmek için tıkla ... daim olsun sizler Nasılsınız Gençler ?
OttomaN TigeR' Alıntı: Allah daim etsin inşallah, çok şükür ben de iyiyim Genişletmek için tıkla ... daim olsun sizler Nasılsınız Gençler ?
OttomaN TigeR Üye FatoŞ' Alıntı: daim olsun sizler Nasılsınız Gençler ? Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
İhtiyar007 Üye FatoŞ' Alıntı: daim olsun sizler Nasılsınız Gençler ? Genişletmek için tıkla ... İyiyiz (Yaş kaç ona göre)
FatoŞ' Alıntı: daim olsun sizler Nasılsınız Gençler ? Genişletmek için tıkla ... İyiyiz (Yaş kaç ona göre)
FatoŞ Üye Teşekküre Ne Hacet Yahu İhtiyar007' Alıntı: İyiyiz (Yaş kaç ona göre) Genişletmek için tıkla ... daim olsun Ne Hacet Yaşa ( Yaşımı söylemeyi sevmem Mazur gör.. )
Teşekküre Ne Hacet Yahu İhtiyar007' Alıntı: İyiyiz (Yaş kaç ona göre) Genişletmek için tıkla ... daim olsun Ne Hacet Yaşa ( Yaşımı söylemeyi sevmem Mazur gör.. )