Selam Selam :) Selam. :)Bana müzik önerebilirmisiniz?? Nasılsın, Burak? :)
Invoke Üye mehmet yasir' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... Joker' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... Selam. mehmet yasir' Alıntı: Bana müzik önerebilirmisiniz?? Genişletmek için tıkla ... Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Nasılsın, Burak?
mehmet yasir' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... Joker' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... Selam. mehmet yasir' Alıntı: Bana müzik önerebilirmisiniz?? Genişletmek için tıkla ... Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Nasılsın, Burak?
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Nasılsınız ağalar? @Oğuzhan @TheFenomen Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür. Sen nasılsın ?
-qarapapaq-' Alıntı: Nasılsınız ağalar? @Oğuzhan @TheFenomen Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür. Sen nasılsın ?
Invoke Üye Sağol, başgan. Ben yatayım ya, öyle bir selam veriyim diye girmiştim zaten Yarın erken kalkmam lazım... Hayırlı geceler herkese
Sağol, başgan. Ben yatayım ya, öyle bir selam veriyim diye girmiştim zaten Yarın erken kalkmam lazım... Hayırlı geceler herkese
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Sağol, başgan. Ben yatayım ya, öyle bir selam veriyim diye girmiştim zaten Yarın erken kalkmam lazım... Hayırlı geceler herkese Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler görüşmek üzre
-qarapapaq-' Alıntı: Sağol, başgan. Ben yatayım ya, öyle bir selam veriyim diye girmiştim zaten Yarın erken kalkmam lazım... Hayırlı geceler herkese Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler görüşmek üzre
Uhops Üye mehmet yasir' Alıntı: Bana müzik önerebilirmisiniz?? Genişletmek için tıkla ... Loituma levas polka
Joker Emekli Yönetici -qarapapaq-' Alıntı: Selam. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Nasılsın, Burak? Genişletmek için tıkla ... İyilik kardeşim.Sen ?
-qarapapaq-' Alıntı: Selam. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Nasılsın, Burak? Genişletmek için tıkla ... İyilik kardeşim.Sen ?
Joker Emekli Yönetici TheFenomen' Alıntı: Rap'ci hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hosbulduk kardeşim naber ?
Enes Üye Joker' Alıntı: Hosbulduk kardeşim naber ? Genişletmek için tıkla ... İyilik yahu Senden ne haber ?
Joker Emekli Yönetici TheFenomen' Alıntı: İyilik yahu Senden ne haber ? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür kardeşim.Koşuşturmaca işte
TheFenomen' Alıntı: İyilik yahu Senden ne haber ? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür kardeşim.Koşuşturmaca işte
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Merhabalar. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler abi uyuma vaktim gelmiş gibi duruyor benim
Anafor.CK' Alıntı: Merhabalar. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler abi uyuma vaktim gelmiş gibi duruyor benim
-efşan Üye Joker' Alıntı: Merhaba abi.Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Sağ olasın Kardeşim, sen nasılsın İnşallah?
Joker' Alıntı: Merhaba abi.Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Sağ olasın Kardeşim, sen nasılsın İnşallah?
Joker Emekli Yönetici Anafor.CK' Alıntı: Sağ olasın Kardeşim, sen nasılsın İnşallah? Genişletmek için tıkla ... İyiyim abicim çok şükür.Tatil moduna girdik bugün Sen nasılsın sağlığın sıhhatin yerinde mi ?
Anafor.CK' Alıntı: Sağ olasın Kardeşim, sen nasılsın İnşallah? Genişletmek için tıkla ... İyiyim abicim çok şükür.Tatil moduna girdik bugün Sen nasılsın sağlığın sıhhatin yerinde mi ?
-efşan Üye Joker' Alıntı: İyiyim abicim çok şükür.Tatil moduna girdik bugün Sen nasılsın sağlığın sıhhatin yerinde mi ? Genişletmek için tıkla ... Neşen bol olsun Kardeşim. Şükürler olsun ki ben de iyiyim İnşallah. Bana her gün tatil.
Joker' Alıntı: İyiyim abicim çok şükür.Tatil moduna girdik bugün Sen nasılsın sağlığın sıhhatin yerinde mi ? Genişletmek için tıkla ... Neşen bol olsun Kardeşim. Şükürler olsun ki ben de iyiyim İnşallah. Bana her gün tatil.
Joker Emekli Yönetici Anafor.CK' Alıntı: Neşen bol olsun Kardeşim. Şükürler olsun ki ben de iyiyim İnşallah. Bana her gün tatil. Genişletmek için tıkla ... Allah daim etsin abicim.İşi saymazsak bana da her gün tatil sayılabilir
Anafor.CK' Alıntı: Neşen bol olsun Kardeşim. Şükürler olsun ki ben de iyiyim İnşallah. Bana her gün tatil. Genişletmek için tıkla ... Allah daim etsin abicim.İşi saymazsak bana da her gün tatil sayılabilir
Joker Emekli Yönetici Anafor.CK' Alıntı: Allah razı olsun Kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Abicim iznin olursa ben yatayım artık.Tatil ya uykum geldi
Anafor.CK' Alıntı: Allah razı olsun Kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Abicim iznin olursa ben yatayım artık.Tatil ya uykum geldi