abi ben de anneminkini aldım:ehe Fakirlik :D
ANIL Admin Dede' Alıntı: Kızma abi ben büyük yaprak. Babam uyuyor gizlice telefonu aldım giriyorum abi Genişletmek için tıkla ... Yakışıyo mu hiç Abi sağolasın sen nasılsın
Dede' Alıntı: Kızma abi ben büyük yaprak. Babam uyuyor gizlice telefonu aldım giriyorum abi Genişletmek için tıkla ... Yakışıyo mu hiç Abi sağolasın sen nasılsın
kaptan23 Üye BENDE DİYORUM BENDEN BAŞKA DELİ VARMI GECE GECE BURAYA GELECEK NEYSE YALNIZ DEĞİLMİŞİM Bİ AN ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM HERKESE İYİ GECELER
BENDE DİYORUM BENDEN BAŞKA DELİ VARMI GECE GECE BURAYA GELECEK NEYSE YALNIZ DEĞİLMİŞİM Bİ AN ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM HERKESE İYİ GECELER
achambo Üye anneminki daha kötü telefon bugün s4 gördüm,kullandım 30 dk hızı görünce benim telefonu kırasım geldi
anneminki daha kötü telefon bugün s4 gördüm,kullandım 30 dk hızı görünce benim telefonu kırasım geldi
Uhops Üye kaptan23' Alıntı: BENDE DİYORUM BENDEN BAŞKA DELİ VARMI GECE GECE BURAYA GELECEK NEYSE YALNIZ DEĞİLMİŞİM Bİ AN ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM HERKESE İYİ GECELER Genişletmek için tıkla ... Saol. Sanada iyi geceler.
kaptan23' Alıntı: BENDE DİYORUM BENDEN BAŞKA DELİ VARMI GECE GECE BURAYA GELECEK NEYSE YALNIZ DEĞİLMİŞİM Bİ AN ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM HERKESE İYİ GECELER Genişletmek için tıkla ... Saol. Sanada iyi geceler.
achambo Üye kaptan23' Alıntı: BENDE DİYORUM BENDEN BAŞKA DELİ VARMI GECE GECE BURAYA GELECEK NEYSE YALNIZ DEĞİLMİŞİM Bİ AN ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM HERKESE İYİ GECELER Genişletmek için tıkla ...
kaptan23' Alıntı: BENDE DİYORUM BENDEN BAŞKA DELİ VARMI GECE GECE BURAYA GELECEK NEYSE YALNIZ DEĞİLMİŞİM Bİ AN ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM HERKESE İYİ GECELER Genişletmek için tıkla ...
Uhops Üye Ya ayarları bbozdum. Bütün konulara mesaj atınca otomatik takibe alıyor achambo' Alıntı: ben de kaçtım ilk attığım mesajı takan olmamış Genişletmek için tıkla ... Ben gördüm ama 30 saniye azizliğine uğradım
Ya ayarları bbozdum. Bütün konulara mesaj atınca otomatik takibe alıyor achambo' Alıntı: ben de kaçtım ilk attığım mesajı takan olmamış Genişletmek için tıkla ... Ben gördüm ama 30 saniye azizliğine uğradım
achambo Üye AnıL-D' Alıntı: ya dün akşam benim tele yazık diyordun Genişletmek için tıkla ... hepsine yazık