İyiyiz siz nasılsınız hocam. :islik Allaha şükür :-) sohbet var dediler geldim
CABBAR Üye FeLonieS' Alıntı: İyiyiz siz nasılsınız hocam. Genişletmek için tıkla ... Allaha şükür :-) sohbet var dediler geldim
FeLonieS' Alıntı: İyiyiz siz nasılsınız hocam. Genişletmek için tıkla ... Allaha şükür :-) sohbet var dediler geldim
Nextman Emekli Yönetici DilvinEymen' Alıntı: Amirim burası uygundur demi Genişletmek için tıkla ... Evet uygundur
FeLonieS Üye CABBAR' Alıntı: Allaha şükür :-) sohbet var dediler geldim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin sefalar getirdin Aykut abi.
CABBAR' Alıntı: Allaha şükür :-) sohbet var dediler geldim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin sefalar getirdin Aykut abi.
Enes Üye CABBAR' Alıntı: Allaha şükür :-) sohbet var dediler geldim Genişletmek için tıkla ... Vay uzun süredir görüşemiyoruz
CABBAR' Alıntı: Allaha şükür :-) sohbet var dediler geldim Genişletmek için tıkla ... Vay uzun süredir görüşemiyoruz
KcygtYsn Üye Nextman' Alıntı: Evet uygundur Genişletmek için tıkla ... Ben tatilde sıkılıyorumda bu kadar giriyorum sizin kaç saatiniz forumda geçiyor
Nextman' Alıntı: Evet uygundur Genişletmek için tıkla ... Ben tatilde sıkılıyorumda bu kadar giriyorum sizin kaç saatiniz forumda geçiyor
CABBAR Üye TheFenomen' Alıntı: Vay uzun süredir görüşemiyoruz Genişletmek için tıkla ... Gel öpeyim bi seni :-*
FeLonieS Üye haydaravısyon' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ...
CABBAR Üye FeLonieS' Alıntı: Hoşgeldin sefalar getirdin Aykut abi. Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum efendim. Senle tanışmadık diye hatırlıyorum isim neydi
FeLonieS' Alıntı: Hoşgeldin sefalar getirdin Aykut abi. Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum efendim. Senle tanışmadık diye hatırlıyorum isim neydi
FeLonieS Üye CABBAR' Alıntı: Hoş buldum efendim. Senle tanışmadık diye hatırlıyorum isim neydi Genişletmek için tıkla ... Evet tanışmadık profil bilgilerinden alıntı yaptım. İsmim Cihat.
CABBAR' Alıntı: Hoş buldum efendim. Senle tanışmadık diye hatırlıyorum isim neydi Genişletmek için tıkla ... Evet tanışmadık profil bilgilerinden alıntı yaptım. İsmim Cihat.
Nextman Emekli Yönetici DilvinEymen' Alıntı: Ben tatilde sıkılıyorumda bu kadar giriyorum sizin kaç saatiniz forumda geçiyor Genişletmek için tıkla ... Sürekli online desek...
DilvinEymen' Alıntı: Ben tatilde sıkılıyorumda bu kadar giriyorum sizin kaç saatiniz forumda geçiyor Genişletmek için tıkla ... Sürekli online desek...
CABBAR Üye TheFenomen' Alıntı: Bu gece bi sıkıntı var ya Genişletmek için tıkla ... Az mı geldi yoksa tamam tekrar :-*
TheFenomen' Alıntı: Bu gece bi sıkıntı var ya Genişletmek için tıkla ... Az mı geldi yoksa tamam tekrar :-*
CABBAR Üye FeLonieS' Alıntı: Evet tanışmadık profil bilgilerinden alıntı yaptım. İsmim Cihat. Genişletmek için tıkla ... Cihat :-) memnun oldum efendim
FeLonieS' Alıntı: Evet tanışmadık profil bilgilerinden alıntı yaptım. İsmim Cihat. Genişletmek için tıkla ... Cihat :-) memnun oldum efendim
Enes Üye CABBAR' Alıntı: Gel öpeyim bi seni :-* Genişletmek için tıkla ... Bi kişiden fazla istemem kişi sayısı artsın
CABBAR' Alıntı: Gel öpeyim bi seni :-* Genişletmek için tıkla ... Bi kişiden fazla istemem kişi sayısı artsın
FeLonieS Üye CABBAR' Alıntı: Cihat :-) memnun oldum efendim Genişletmek için tıkla ... O şeref bana aittir abi.
CABBAR Üye Nextman' Alıntı: Sürekli online desek... Genişletmek için tıkla ... Abiler amcalar ablalar derken burada amca sen oluyorsun :-( nasılsın diye sormuştum :-(
Nextman' Alıntı: Sürekli online desek... Genişletmek için tıkla ... Abiler amcalar ablalar derken burada amca sen oluyorsun :-( nasılsın diye sormuştum :-(
KcygtYsn Üye Nextman' Alıntı: Sürekli online desek... Genişletmek için tıkla ... Hay maşallah ben iki hafta sonra günde maximum bir saat anca girebilirim bu arada adminlerle tanıştım senin adını bilmiyorum abi
Nextman' Alıntı: Sürekli online desek... Genişletmek için tıkla ... Hay maşallah ben iki hafta sonra günde maximum bir saat anca girebilirim bu arada adminlerle tanıştım senin adını bilmiyorum abi
CABBAR Üye TheFenomen' Alıntı: Bi kişiden fazla istemem kişi sayısı artsın Genişletmek için tıkla ... Dedeeee :