KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Ne oldu abi Genişletmek için tıkla ... Birşey olmadı. Eve gidip yatmam 8i bulur. Biraz daha takılabilirim yani ama sen yat uykun geldi gözlerine yazık
DilvinEymen' Alıntı: Ne oldu abi Genişletmek için tıkla ... Birşey olmadı. Eve gidip yatmam 8i bulur. Biraz daha takılabilirim yani ama sen yat uykun geldi gözlerine yazık
KayraBey Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ben yatmıyom ki Bu arada bu konuya yazıyoruz ama bunun sınırı saat 6 değil miydi abi? Genişletmek için tıkla ... Aynen bu konu kapandı. Ben gerekeni yaparım. Şimdi gönüldaşlar konusuna gidelim
-qarapapaq-' Alıntı: Ben yatmıyom ki Bu arada bu konuya yazıyoruz ama bunun sınırı saat 6 değil miydi abi? Genişletmek için tıkla ... Aynen bu konu kapandı. Ben gerekeni yaparım. Şimdi gönüldaşlar konusuna gidelim
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Birşey olmadı. Eve gidip yatmam 8i bulur. Biraz daha takılabilirim yani ama sen yat uykun geldi gözlerine yazık Genişletmek için tıkla ... Tamam abi görüşürüz
Dede' Alıntı: Birşey olmadı. Eve gidip yatmam 8i bulur. Biraz daha takılabilirim yani ama sen yat uykun geldi gözlerine yazık Genişletmek için tıkla ... Tamam abi görüşürüz
Praetor Emekli Yönetici selam gececiler... bu sefer gececi olarak selam veriyorum... antalya havaalanindan herkese selam
KcygtYsn Üye Praetor' Alıntı: selam gececiler... bu sefer gececi olarak selam veriyorum... antalya havaalanindan herkese selam Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam müdür bey sizde sürekli geziyorsunuz
Praetor' Alıntı: selam gececiler... bu sefer gececi olarak selam veriyorum... antalya havaalanindan herkese selam Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam müdür bey sizde sürekli geziyorsunuz
Nextman Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: selam gececiler... bu sefer gececi olarak selam veriyorum... antalya havaalanindan herkese selam Genişletmek için tıkla ... Yemek yedinmi sanada hayırlı geceler
Praetor' Alıntı: selam gececiler... bu sefer gececi olarak selam veriyorum... antalya havaalanindan herkese selam Genişletmek için tıkla ... Yemek yedinmi sanada hayırlı geceler
haydaravısyon Üye Praetor' Alıntı: selam gececiler... bu sefer gececi olarak selam veriyorum... antalya havaalanindan herkese selam Genişletmek için tıkla ... aslm iyi yolculuklar CABBAR' Alıntı: Hayırlı geceler. Yuh ata abi bile var bu gece :-D Genişletmek için tıkla ... hayırlı gecelerr
Praetor' Alıntı: selam gececiler... bu sefer gececi olarak selam veriyorum... antalya havaalanindan herkese selam Genişletmek için tıkla ... aslm iyi yolculuklar CABBAR' Alıntı: Hayırlı geceler. Yuh ata abi bile var bu gece :-D Genişletmek için tıkla ... hayırlı gecelerr
FeLonieS Üye Praetor' Alıntı: selam gececiler... bu sefer gececi olarak selam veriyorum... antalya havaalanindan herkese selam Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam
Praetor' Alıntı: selam gececiler... bu sefer gececi olarak selam veriyorum... antalya havaalanindan herkese selam Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam
FeLonieS Üye CABBAR' Alıntı: Nasılsınız abiler amcalar ablalar Genişletmek için tıkla ... İyiyiz siz nasılsınız hocam.
CABBAR' Alıntı: Nasılsınız abiler amcalar ablalar Genişletmek için tıkla ... İyiyiz siz nasılsınız hocam.
Akıncı Üye CABBAR' Alıntı: Nasılsınız abiler amcalar ablalar Genişletmek için tıkla ... selamün aleyküm
KcygtYsn Üye Nextman' Alıntı: Yemek yedinmi sanada hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Amirim burası uygundur demi
Nextman' Alıntı: Yemek yedinmi sanada hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Amirim burası uygundur demi