Ata avukat Dilvin...Meslek ney gezmek güzeldir![]()
Hayırlı günlerVallahi dede gezmeyip ofise kilitlenmek bana gore degil pek
Spartacus mu
Capuaaaaaa shall i begin?
Benim nick eski Roma'dan kalma. ondan oyle geliyordur...
Neyse herkese hayirli bir gun olmasi dilegimle...

Zor meslek Allah kolaylık versinAta avukat Dilvin...
Vallahi dede gezmeyip ofise kilitlenmek bana gore degil pek
Spartacus mu
Sana da Ata. Hayırlı işler ve yolculuklar...Vallahi dede gezmeyip ofise kilitlenmek bana gore degil pek
Spartacus mu
Abi paydosa az kaldı deseneSana da Ata. Hayırlı işler ve yolculuklar...
O tokaAbi, küçük yaprağın kafasını paintten mi öyle yaptın yoksa peruk gibi bir şey mi var?

Abi +7 yaş olan filmlerde yok çocuk etiketi var üstlerinde internettede hakkında kısmında yazıyorNe zaman bir korku yada gerilim filmi izlesem mutlaka filmde cinsel obje oluyor ve ben buna uyuz oluyorum. :mad:
Eğer cinsel içerik olsun istesem gider öyle filmler izlerdim değil mi ama???
İnsan oturup ne arkadaşı ile ne ailesi ile film izleyemez oldu. İyice suyu çıktı. :mad:
Evet yarım saat sonra paydos...Abi paydosa az kaldı desene
Yine takip edemiyorum bildirim yüzünden sen çıkınca bende çıkayım gözüm ağrıdıEvet yarım saat sonra paydos...
Ilginç başka bi resmini koysana abi çocuklarınO toka![]()

O toka![]()
-Ne zaman bir korku yada gerilim filmi izlesem mutlaka filmde cinsel obje oluyor ve ben buna uyuz oluyorum. :mad:
Eğer cinsel içerik olsun istesem gider öyle filmler izlerdim değil mi ama???
İnsan oturup ne arkadaşı ile ne ailesi ile film izleyemez oldu. İyice suyu çıktı. :mad:
Ben çıktım öğleden sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Görüşürüz ahmet abim sağol güzel sohbetin için iyi uykularBen çıktım öğleden sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Ben daha 1 saat buradayım ama siz gidin yatın. Akşam yine beklerim...Görüşürüz ahmet abim sağol güzel sohbetin için iyi uykular
Ne oldu abiBen daha 1 saat buradayım ama siz gidin yatın. Akşam yine beklerim...