KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Amcandan korktum Genişletmek için tıkla ... Kuzenle sohbet ediyoduk 3 gibi oda uyumaya gitti
Dede' Alıntı: Amcandan korktum Genişletmek için tıkla ... Kuzenle sohbet ediyoduk 3 gibi oda uyumaya gitti
Praetor Emekli Yönetici Buraya yazmayali da bayagi oldu. Samsun yolunda Sabiha Gökçen'den tum gececilere selam olsun...
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Çok para harcama benimki ucuz ve iyi bunu alma ama bu tarz bişey al Genişletmek için tıkla ... Eşimde var zaten sende ki telefondan
DilvinEymen' Alıntı: Çok para harcama benimki ucuz ve iyi bunu alma ama bu tarz bişey al Genişletmek için tıkla ... Eşimde var zaten sende ki telefondan
KcygtYsn Üye Praetor' Alıntı: Buraya yazmayali da bayagi oldu. Samsun yolunda Sabiha Gökçen'den tum gececilere selam olsun... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin
Praetor' Alıntı: Buraya yazmayali da bayagi oldu. Samsun yolunda Sabiha Gökçen'den tum gececilere selam olsun... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Eşimde var zaten sende ki telefondan Genişletmek için tıkla ... Aa ne güzel iyi telefon demi
Dede' Alıntı: Eşimde var zaten sende ki telefondan Genişletmek için tıkla ... Aa ne güzel iyi telefon demi
KayraBey Üye Praetor' Alıntı: Buraya yazmayali da bayagi oldu. Samsun yolunda Sabiha Gökçen'den tum gececilere selam olsun... Genişletmek için tıkla ... Vay Ata! Dostum seninle mesajlaşmayalı çok uzun zaman oldu Dilvin Ata forumun müdürü olur.
Praetor' Alıntı: Buraya yazmayali da bayagi oldu. Samsun yolunda Sabiha Gökçen'den tum gececilere selam olsun... Genişletmek için tıkla ... Vay Ata! Dostum seninle mesajlaşmayalı çok uzun zaman oldu Dilvin Ata forumun müdürü olur.
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Amcam yaşlı erkenden uyur ama namaza kalkar Genişletmek için tıkla ... DilvinEymen' Alıntı: Kuzenle sohbet ediyoduk 3 gibi oda uyumaya gitti Genişletmek için tıkla ... Olsun yine de işi sağlama almak lazım
DilvinEymen' Alıntı: Amcam yaşlı erkenden uyur ama namaza kalkar Genişletmek için tıkla ... DilvinEymen' Alıntı: Kuzenle sohbet ediyoduk 3 gibi oda uyumaya gitti Genişletmek için tıkla ... Olsun yine de işi sağlama almak lazım
Praetor Emekli Yönetici Evet oldukca uzun zaman oldu dostum... Merhaba Dilvin... Sen dedeye bakma ben forumun hizmetcisi oluyorum =D
Evet oldukca uzun zaman oldu dostum... Merhaba Dilvin... Sen dedeye bakma ben forumun hizmetcisi oluyorum =D
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Aa ne güzel iyi telefon demi Genişletmek için tıkla ... Telefon şahane canım ona laf yok.
DilvinEymen' Alıntı: Aa ne güzel iyi telefon demi Genişletmek için tıkla ... Telefon şahane canım ona laf yok.
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Vay Ata! Dostum seninle mesajlaşmayalı çok uzun zaman oldu Dilvin Ata forumun müdürü olur. Genişletmek için tıkla ... Tanışalım
Dede' Alıntı: Vay Ata! Dostum seninle mesajlaşmayalı çok uzun zaman oldu Dilvin Ata forumun müdürü olur. Genişletmek için tıkla ... Tanışalım
KayraBey Üye Praetor' Alıntı: Evet oldukca uzun zaman oldu dostum... Merhaba Dilvin... Sen dedeye bakma ben forumun hizmetcisi oluyorum =D Genişletmek için tıkla ... Beni tanıdın umarım
Praetor' Alıntı: Evet oldukca uzun zaman oldu dostum... Merhaba Dilvin... Sen dedeye bakma ben forumun hizmetcisi oluyorum =D Genişletmek için tıkla ... Beni tanıdın umarım
KcygtYsn Üye Praetor' Alıntı: Evet oldukca uzun zaman oldu dostum... Merhaba Dilvin... Sen dedeye bakma ben forumun hizmetcisi oluyorum =D Genişletmek için tıkla ... Tanıştığıma memnun oldum estağfirullah ata bey ahmet abi müdür dediyse öyledir
Praetor' Alıntı: Evet oldukca uzun zaman oldu dostum... Merhaba Dilvin... Sen dedeye bakma ben forumun hizmetcisi oluyorum =D Genişletmek için tıkla ... Tanıştığıma memnun oldum estağfirullah ata bey ahmet abi müdür dediyse öyledir
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Telefon şahane canım ona laf yok. Genişletmek için tıkla ... Bendeki pembe sizdeki ne renk
Dede' Alıntı: Telefon şahane canım ona laf yok. Genişletmek için tıkla ... Bendeki pembe sizdeki ne renk
Invoke Üye DilvinEymen' Alıntı: Iyi ya ben uzun süre symbian kullandım Genişletmek için tıkla ... Androidin dandiğindense symbian daha iyidir.
DilvinEymen' Alıntı: Iyi ya ben uzun süre symbian kullandım Genişletmek için tıkla ... Androidin dandiğindense symbian daha iyidir.
Praetor Emekli Yönetici Ben de memnun oldum... Niye tanimayayim yahu =s Adini degistirip yonetimden istifa ederek benden saklanabilecegi mi saniyordun yoksa =D
Ben de memnun oldum... Niye tanimayayim yahu =s Adini degistirip yonetimden istifa ederek benden saklanabilecegi mi saniyordun yoksa =D
KcygtYsn Üye Praetor' Alıntı: Ben de memnun oldum... Niye tanimayayim yahu =s Adini degistirip yonetimden istifa ederek benden saklanabilecegi mi saniyordun yoksa =D Genişletmek için tıkla ... bu forumdaki tanıştığım yöneticiler hep böyle canayakın ben korktum başta katı kuralcı birileri vardır diye
Praetor' Alıntı: Ben de memnun oldum... Niye tanimayayim yahu =s Adini degistirip yonetimden istifa ederek benden saklanabilecegi mi saniyordun yoksa =D Genişletmek için tıkla ... bu forumdaki tanıştığım yöneticiler hep böyle canayakın ben korktum başta katı kuralcı birileri vardır diye
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Bendeki pembe sizdeki ne renk Genişletmek için tıkla ... Ben beyaz aldım o zaman. Başka renk bulmak zordu.
DilvinEymen' Alıntı: Bendeki pembe sizdeki ne renk Genişletmek için tıkla ... Ben beyaz aldım o zaman. Başka renk bulmak zordu.
Invoke Üye Dede' Alıntı: Bende çok severim.kendime yeni bir telefon alacağım inşallah bakalım hangisi olacak. Genişletmek için tıkla ... G2ye karar vermiş gibisin abi Praetor' Alıntı: Buraya yazmayali da bayagi oldu. Samsun yolunda Sabiha Gökçen'den tum gececilere selam olsun... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam...
Dede' Alıntı: Bende çok severim.kendime yeni bir telefon alacağım inşallah bakalım hangisi olacak. Genişletmek için tıkla ... G2ye karar vermiş gibisin abi Praetor' Alıntı: Buraya yazmayali da bayagi oldu. Samsun yolunda Sabiha Gökçen'den tum gececilere selam olsun... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam...
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Ben beyaz aldım o zaman. Başka renk bulmak zordu. Genişletmek için tıkla ... Beyaz daha güzel kuzenimin wonder beyaz çok güzel duruyo
Dede' Alıntı: Ben beyaz aldım o zaman. Başka renk bulmak zordu. Genişletmek için tıkla ... Beyaz daha güzel kuzenimin wonder beyaz çok güzel duruyo