KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Eski versiyon o yaramaz. Gerek yok kurmana.sen 4 kullan daha iyi Genişletmek için tıkla ... Sadece bakıcam kurdum 4.ü ama gelmiyor hala yedekleme programı mı bozdu acep uygulamayı
Dede' Alıntı: Eski versiyon o yaramaz. Gerek yok kurmana.sen 4 kullan daha iyi Genişletmek için tıkla ... Sadece bakıcam kurdum 4.ü ama gelmiyor hala yedekleme programı mı bozdu acep uygulamayı
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Eski versiyon o yaramaz. Gerek yok kurmana.sen 4 kullan daha iyi Genişletmek için tıkla ... Abi senin keyfin mi yok senin yakışıklılar kaç yaşında
Dede' Alıntı: Eski versiyon o yaramaz. Gerek yok kurmana.sen 4 kullan daha iyi Genişletmek için tıkla ... Abi senin keyfin mi yok senin yakışıklılar kaç yaşında
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Abi senin keyfin mi yok senin yakışıklılar kaç yaşında Genişletmek için tıkla ... Hem çalışıyorum hem konuşuyorum o yüzden arada böyle kopukluk oluyor Birisi 4 yaşında öteki 1.5... ellerinden öperler...
DilvinEymen' Alıntı: Abi senin keyfin mi yok senin yakışıklılar kaç yaşında Genişletmek için tıkla ... Hem çalışıyorum hem konuşuyorum o yüzden arada böyle kopukluk oluyor Birisi 4 yaşında öteki 1.5... ellerinden öperler...
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Hem çalışıyorum hem konuşuyorum o yüzden arada böyle kopukluk oluyor Birisi 4 yaşında öteki 1.5... ellerinden öperler... Genişletmek için tıkla ... Maşallah abi bu saatte ne iş yapıyorsun ben hadi okul başlayana kadar sabahlayan öğrenci modeli
Dede' Alıntı: Hem çalışıyorum hem konuşuyorum o yüzden arada böyle kopukluk oluyor Birisi 4 yaşında öteki 1.5... ellerinden öperler... Genişletmek için tıkla ... Maşallah abi bu saatte ne iş yapıyorsun ben hadi okul başlayana kadar sabahlayan öğrenci modeli
KayraBey Üye Özel sektör diyelim. Vardiya ustası olarak görev yapıyorum. Öğrenci olmak güzeldir. Ben sadece 11 yıl öğrenci olabildim...
Özel sektör diyelim. Vardiya ustası olarak görev yapıyorum. Öğrenci olmak güzeldir. Ben sadece 11 yıl öğrenci olabildim...
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Özel rektör diyelim. Vardiya ustası olarak görev yapıyorum. Öğrenci olmak güzeldir. Ben sadece 11 yıl öğrenci olabildim... Genişletmek için tıkla ... Anladım abi benim 15.inci yıl bıktım artık
Dede' Alıntı: Özel rektör diyelim. Vardiya ustası olarak görev yapıyorum. Öğrenci olmak güzeldir. Ben sadece 11 yıl öğrenci olabildim... Genişletmek için tıkla ... Anladım abi benim 15.inci yıl bıktım artık
KcygtYsn Üye DilvinEymen' Alıntı: Anladım abi kolay gelsin, benim 15.inci yıl bıktım artık Genişletmek için tıkla ...
DilvinEymen' Alıntı: Anladım abi kolay gelsin, benim 15.inci yıl bıktım artık Genişletmek için tıkla ...
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Özel sektör diyelim. Vardiya ustası olarak görev yapıyorum. Öğrenci olmak güzeldir. Ben sadece 11 yıl öğrenci olabildim... Genişletmek için tıkla ... Abi senin telefon modeli neydi
Dede' Alıntı: Özel sektör diyelim. Vardiya ustası olarak görev yapıyorum. Öğrenci olmak güzeldir. Ben sadece 11 yıl öğrenci olabildim... Genişletmek için tıkla ... Abi senin telefon modeli neydi
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Oku oku sonuna kadar... sakın yarım bırakma. Genişletmek için tıkla ... Inşallah ailemede yük oldum zaten
Dede' Alıntı: Oku oku sonuna kadar... sakın yarım bırakma. Genişletmek için tıkla ... Inşallah ailemede yük oldum zaten
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Abi senin telefon modeli neydi Genişletmek için tıkla ... Samsung galaxy ace... tek kelime ile iğrenç
DilvinEymen' Alıntı: Abi senin telefon modeli neydi Genişletmek için tıkla ... Samsung galaxy ace... tek kelime ile iğrenç
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Samsung galaxy ace... tek kelime ile iğrenç Genişletmek için tıkla ... Iyi ya ben uzun süre symbian kullandım
Dede' Alıntı: Samsung galaxy ace... tek kelime ile iğrenç Genişletmek için tıkla ... Iyi ya ben uzun süre symbian kullandım
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Iyi ya ben uzun süre symbian kullandım Genişletmek için tıkla ... Rahmetli oldu tabi. Bende kullandım ama o çağa ayak uyduramadı.MaşaAllah bu tip işlerle de aran iyi bilgin var yani...
DilvinEymen' Alıntı: Iyi ya ben uzun süre symbian kullandım Genişletmek için tıkla ... Rahmetli oldu tabi. Bende kullandım ama o çağa ayak uyduramadı.MaşaAllah bu tip işlerle de aran iyi bilgin var yani...
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Rahmetli oldu tabi. Bende kullandım ama o çağa ayak uyduramadı.MaşaAllah bu tip işlerle de aran iyi bilgin var yani... Genişletmek için tıkla ... Abim sağolsun arkadaşlarıyla maça gider oyun oynar işlerini bana bırakırdı zamanla öğrendim teknolojiyi severim
Dede' Alıntı: Rahmetli oldu tabi. Bende kullandım ama o çağa ayak uyduramadı.MaşaAllah bu tip işlerle de aran iyi bilgin var yani... Genişletmek için tıkla ... Abim sağolsun arkadaşlarıyla maça gider oyun oynar işlerini bana bırakırdı zamanla öğrendim teknolojiyi severim
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Sıcak sıcak çay geldi oh... ister misin? Genişletmek için tıkla ... Iyi olur abi boğazım kurudu ben demledim oturdu soğudu çay sen gelmedin
Dede' Alıntı: Sıcak sıcak çay geldi oh... ister misin? Genişletmek için tıkla ... Iyi olur abi boğazım kurudu ben demledim oturdu soğudu çay sen gelmedin
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Abim sağolsun arkadaşlarıyla maça gider oyun oynar işlerini bana bırakırdı zamanla öğrendim teknolojiyi severim Genişletmek için tıkla ... Bende çok severim.kendime yeni bir telefon alacağım inşallah bakalım hangisi olacak.
DilvinEymen' Alıntı: Abim sağolsun arkadaşlarıyla maça gider oyun oynar işlerini bana bırakırdı zamanla öğrendim teknolojiyi severim Genişletmek için tıkla ... Bende çok severim.kendime yeni bir telefon alacağım inşallah bakalım hangisi olacak.
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Bende çok severim.kendime yeni bir telefon alacağım inşallah bakalım hangisi olacak. Genişletmek için tıkla ... Çok para harcama benimki ucuz ve iyi bunu alma ama bu tarz bişey al
Dede' Alıntı: Bende çok severim.kendime yeni bir telefon alacağım inşallah bakalım hangisi olacak. Genişletmek için tıkla ... Çok para harcama benimki ucuz ve iyi bunu alma ama bu tarz bişey al
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Iyi olur abi boğazım kurudu ben demledim oturdu soğudu çay sen gelmedin Genişletmek için tıkla ... Amcandan korktum
DilvinEymen' Alıntı: Iyi olur abi boğazım kurudu ben demledim oturdu soğudu çay sen gelmedin Genişletmek için tıkla ... Amcandan korktum
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Amcandan korktum Genişletmek için tıkla ... Amcam yaşlı erkenden uyur ama namaza kalkar
Dede' Alıntı: Amcandan korktum Genişletmek için tıkla ... Amcam yaşlı erkenden uyur ama namaza kalkar