Bu gece espriler havada uçuyor neşeniz yerinde anlaşılan :D çok şükür Allah bozmasın :)
KcygtYsn Üye FeLonieS' Alıntı: Bu gece espriler havada uçuyor neşeniz yerinde anlaşılan Genişletmek için tıkla ... çok şükür Allah bozmasın
FeLonieS' Alıntı: Bu gece espriler havada uçuyor neşeniz yerinde anlaşılan Genişletmek için tıkla ... çok şükür Allah bozmasın
KayraBey Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Tertibim halin keyfin nasıl inşallah? Genişletmek için tıkla ... Elhamdülillah tertip çalışıyorum sözde sen nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Tertibim halin keyfin nasıl inşallah? Genişletmek için tıkla ... Elhamdülillah tertip çalışıyorum sözde sen nasılsın
Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Tertibim halin keyfin nasıl inşallah? Genişletmek için tıkla ... Abi 3g yok olduğum yerde geri fidip mesajı bulamıyorum bundan alıntı yapayım nasılsın iyi misin
OttomaN TigeR' Alıntı: Tertibim halin keyfin nasıl inşallah? Genişletmek için tıkla ... Abi 3g yok olduğum yerde geri fidip mesajı bulamıyorum bundan alıntı yapayım nasılsın iyi misin
KcygtYsn Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Gençlerden ses seda çıkmıyor taşı sana bari atayım Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin gökçen abi
OttomaN TigeR' Alıntı: Gençlerden ses seda çıkmıyor taşı sana bari atayım Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin gökçen abi
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: edge zordur bilirim sivastan Genişletmek için tıkla ... Valla ben 3g olmayınca giremiyorum çok yavaş. Sizi anlıyorum ama birşey yapamıyorum böyle devam
DilvinEymen' Alıntı: edge zordur bilirim sivastan Genişletmek için tıkla ... Valla ben 3g olmayınca giremiyorum çok yavaş. Sizi anlıyorum ama birşey yapamıyorum böyle devam
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Valla ben 3g olmayınca giremiyorum çok yavaş. Sizi anlıyorum ama birşey yapamıyorum böyle devam Genişletmek için tıkla ... şuan wifidayım sorun yok telden zor olur 3gsiz yerde asker yolu gözlemek gibi
Dede' Alıntı: Valla ben 3g olmayınca giremiyorum çok yavaş. Sizi anlıyorum ama birşey yapamıyorum böyle devam Genişletmek için tıkla ... şuan wifidayım sorun yok telden zor olur 3gsiz yerde asker yolu gözlemek gibi
KayraBey Üye TheFenomen' Alıntı: Abi 3g yok olduğum yerde geri fidip mesajı bulamıyorum bundan alıntı yapayım nasılsın iyi misin Genişletmek için tıkla ... Gerçekten kaliteli bir espri bu Enes. Çok kral çocuksun. Allah sahibine bağışlasın
TheFenomen' Alıntı: Abi 3g yok olduğum yerde geri fidip mesajı bulamıyorum bundan alıntı yapayım nasılsın iyi misin Genişletmek için tıkla ... Gerçekten kaliteli bir espri bu Enes. Çok kral çocuksun. Allah sahibine bağışlasın
OttomaN TigeR Üye Dede' Alıntı: Elhamdülillah tertip çalışıyorum sözde sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... daim olsun inşallah, elhamdülillah bende iyiyim şimdilik yaramaz bir durum yok bakalım
Dede' Alıntı: Elhamdülillah tertip çalışıyorum sözde sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... daim olsun inşallah, elhamdülillah bende iyiyim şimdilik yaramaz bir durum yok bakalım
Enes Üye Dede' Alıntı: Valla ben 3g olmayınca giremiyorum çok yavaş. Sizi anlıyorum ama birşey yapamıyorum böyle devam Genişletmek için tıkla ... Senin paylaştığın çin malı tapatalkı kullanıyorum ya
Dede' Alıntı: Valla ben 3g olmayınca giremiyorum çok yavaş. Sizi anlıyorum ama birşey yapamıyorum böyle devam Genişletmek için tıkla ... Senin paylaştığın çin malı tapatalkı kullanıyorum ya
KcygtYsn Üye istisna97' Alıntı: Hemen baz istasyonu diktirelim Genişletmek için tıkla ... hangi şebeke dikiliyo
istisna97 Üye Dede' Alıntı: Gerçekten kaliteli bir espri bu Enes. Çok kral çocuksun. Allah sahibine bağışlasın Genişletmek için tıkla ... Amin
Dede' Alıntı: Gerçekten kaliteli bir espri bu Enes. Çok kral çocuksun. Allah sahibine bağışlasın Genişletmek için tıkla ... Amin
KcygtYsn Üye TheFenomen' Alıntı: Senin paylaştığın çin malı tapatalkı kullanıyorum ya Genişletmek için tıkla ... tapatalk 4 pro tavsiye ederim
TheFenomen' Alıntı: Senin paylaştığın çin malı tapatalkı kullanıyorum ya Genişletmek için tıkla ... tapatalk 4 pro tavsiye ederim
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: Abi 3g yok olduğum yerde geri fidip mesajı bulamıyorum bundan alıntı yapayım nasılsın iyi misin Genişletmek için tıkla ... Çok şükür kardeşim, sen nasılsın haberler sende
TheFenomen' Alıntı: Abi 3g yok olduğum yerde geri fidip mesajı bulamıyorum bundan alıntı yapayım nasılsın iyi misin Genişletmek için tıkla ... Çok şükür kardeşim, sen nasılsın haberler sende
Enes Üye Dede' Alıntı: Gerçekten kaliteli bir espri bu Enes. Çok kral çocuksun. Allah sahibine bağışlasın Genişletmek için tıkla ... Ah Ahmet abi ahhhh
Dede' Alıntı: Gerçekten kaliteli bir espri bu Enes. Çok kral çocuksun. Allah sahibine bağışlasın Genişletmek için tıkla ... Ah Ahmet abi ahhhh
Uhops Üye İyi Geceler Herkese! Konuda mesaj olduğunu fark ettim şikayet edecektim tam meğersem saat 00,30 olmuş bile ne zaman oldu ki
İyi Geceler Herkese! Konuda mesaj olduğunu fark ettim şikayet edecektim tam meğersem saat 00,30 olmuş bile ne zaman oldu ki