Tecrübem yok korkuyorum açıkcası :) Korkma :D ben telefonu aldığım saat rom atmıştım :D
Yunkaai Üye İlyas' Alıntı: Tecrübem yok korkuyorum açıkcası Genişletmek için tıkla ... Korkma ben telefonu aldığım saat rom atmıştım
İlyas' Alıntı: Tecrübem yok korkuyorum açıkcası Genişletmek için tıkla ... Korkma ben telefonu aldığım saat rom atmıştım
AndrOmer Üye İlyas' Alıntı: Inşallah allah kısmet ederse çok şanssız birisiyim laptop bulmadan denemem Genişletmek için tıkla ... Hemm tmm
İlyas' Alıntı: Inşallah allah kısmet ederse çok şanssız birisiyim laptop bulmadan denemem Genişletmek için tıkla ... Hemm tmm
by-pegasus Üye Ccihat67' Alıntı: Bilmiyorumki hocam bende simdi girdim Genişletmek için tıkla ... evet bugünkü ders ne olsun dün araba karıştırıyorduk bugün cigara kapıştırak
Ccihat67' Alıntı: Bilmiyorumki hocam bende simdi girdim Genişletmek için tıkla ... evet bugünkü ders ne olsun dün araba karıştırıyorduk bugün cigara kapıştırak
AndrOmer Üye zxdelemi' Alıntı: evet bugünkü ders ne olsun dün araba karıştırıyorduk bugün cigara kapıştırak Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin yavv
zxdelemi' Alıntı: evet bugünkü ders ne olsun dün araba karıştırıyorduk bugün cigara kapıştırak Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin yavv
UpOneTR Üye Gaza getirmeyin yanımda bilen birisi olmadan o riske girmicem batramdan sonra yardımlarınızı bekliyorum
Gaza getirmeyin yanımda bilen birisi olmadan o riske girmicem batramdan sonra yardımlarınızı bekliyorum
AndrOmer Üye İlyas' Alıntı: Gaza getirmeyin yanımda bilen birisi olmadan o riske girmicem batramdan sonra yardımlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Ankaranın neresinde oturuyorsun
İlyas' Alıntı: Gaza getirmeyin yanımda bilen birisi olmadan o riske girmicem batramdan sonra yardımlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Ankaranın neresinde oturuyorsun
by-pegasus Üye Weewoo' Alıntı: Korkma ben telefonu aldığım saat rom atmıştım Genişletmek için tıkla ... alınca bende atıcam ama insan tecrübesi olmadımı korkuyor birşey olacak diye
Weewoo' Alıntı: Korkma ben telefonu aldığım saat rom atmıştım Genişletmek için tıkla ... alınca bende atıcam ama insan tecrübesi olmadımı korkuyor birşey olacak diye
Ccihat67 Üye zxdelemi' Alıntı: evet bugünkü ders ne olsun dün araba karıştırıyorduk bugün cigara kapıştırak Genişletmek için tıkla ... Teldeyim ben ama deneyem :Cigara:
zxdelemi' Alıntı: evet bugünkü ders ne olsun dün araba karıştırıyorduk bugün cigara kapıştırak Genişletmek için tıkla ... Teldeyim ben ama deneyem :Cigara:
-efşan Üye Ben Htc One cihazımı aldığım gün başladım kurcalamaya. Sıkıntı yapmayın yahu, bir şey olmaz.
Yunkaai Üye zxdelemi' Alıntı: evet bugünkü ders ne olsun dün araba karıştırıyorduk bugün cigara kapıştırak Genişletmek için tıkla ... Marlboro blue ice,Kent swich,Parliament Aqua.... Of of canım çekti.
zxdelemi' Alıntı: evet bugünkü ders ne olsun dün araba karıştırıyorduk bugün cigara kapıştırak Genişletmek için tıkla ... Marlboro blue ice,Kent swich,Parliament Aqua.... Of of canım çekti.
by-pegasus Üye omer56' Alıntı: hoşgeldin yavv Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk ömer varmı çay cigaranın yanında güzel gider
omer56' Alıntı: hoşgeldin yavv Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk ömer varmı çay cigaranın yanında güzel gider
AndrOmer Üye zxdelemi' Alıntı: hoşbulduk ömer varmı çay cigaranın yanında güzel gider Genişletmek için tıkla ... Al kardeşim
zxdelemi' Alıntı: hoşbulduk ömer varmı çay cigaranın yanında güzel gider Genişletmek için tıkla ... Al kardeşim
by-pegasus Üye Ccihat67' Alıntı: Teldeyim ben ama deneyem :Cigara: Genişletmek için tıkla ... cigaranın c sini küçük yap tamamdır ke birde benim pc yok ben herzaman mobilim
Ccihat67' Alıntı: Teldeyim ben ama deneyem :Cigara: Genişletmek için tıkla ... cigaranın c sini küçük yap tamamdır ke birde benim pc yok ben herzaman mobilim
AndrOmer Üye İlyas' Alıntı: Hadi bişey oldu servise yolladım diyelim en az 2 hafta nasıl tel bulcam Genişletmek için tıkla ... Kardeşim recovery mod ile kolay oluyor yavv
İlyas' Alıntı: Hadi bişey oldu servise yolladım diyelim en az 2 hafta nasıl tel bulcam Genişletmek için tıkla ... Kardeşim recovery mod ile kolay oluyor yavv