:perde: selam :naughty: iyi geceler herkese :bye2:
Uhops Üye OttomaN TigeR' Alıntı: selam iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam. - - - Eklendi - - - Ccihat67' Alıntı: Selamun Aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam - - - Eklendi - - - 0 Yumurtamı yedim yatıyorum ben herkese iyi geceler.
OttomaN TigeR' Alıntı: selam iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam. - - - Eklendi - - - Ccihat67' Alıntı: Selamun Aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam - - - Eklendi - - - 0 Yumurtamı yedim yatıyorum ben herkese iyi geceler.
teknolojibaronu Üye RAMAZANDA SOGUK SU KADAR ETKİSİNİ ANİNDA GOSTEREN BİR SEY YOK SOGUK SU İCTİN Mİ ALLAH basladi karin agrisi
RAMAZANDA SOGUK SU KADAR ETKİSİNİ ANİNDA GOSTEREN BİR SEY YOK SOGUK SU İCTİN Mİ ALLAH basladi karin agrisi
Haluk. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Sabahı şerifleriniz hayırlı olsun genç kalasıcalar. Genişletmek için tıkla ... Sağ ol
OttomaN TigeR' Alıntı: Sabahı şerifleriniz hayırlı olsun genç kalasıcalar. Genişletmek için tıkla ... Sağ ol
OttomaN TigeR Üye Aleykümselam, yalnız affına sığınarak bir şeyi düzeltmek istiyorum. Selamınaleyküm değilde Selamünaleyküm olacak
Aleykümselam, yalnız affına sığınarak bir şeyi düzeltmek istiyorum. Selamınaleyküm değilde Selamünaleyküm olacak
Haluk. Üye İlyas' Alıntı: Sagocu değiliz ama severiz Genişletmek için tıkla ... Hayırdır abi. Kelam derken muhabbet anlamında
İlyas' Alıntı: Sagocu değiliz ama severiz Genişletmek için tıkla ... Hayırdır abi. Kelam derken muhabbet anlamında