Uhops Üye benden misafirlere: - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: Taptalktan bu izleyicilere nasil bakiliyo veya bakiliyo mu Genişletmek için tıkla ... daha hç tapatalk kullanmadım
benden misafirlere: - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: Taptalktan bu izleyicilere nasil bakiliyo veya bakiliyo mu Genişletmek için tıkla ... daha hç tapatalk kullanmadım
UpOneTR Üye Sayin misafirler sağ ust kosede uye ol butonu var uye olur en 10-20 mesaj attktan sonra sizde burdaki sohbete rahatlkla katilabilirsiniz iyi forumlar
Sayin misafirler sağ ust kosede uye ol butonu var uye olur en 10-20 mesaj attktan sonra sizde burdaki sohbete rahatlkla katilabilirsiniz iyi forumlar
Uhops Üye İlyas' Alıntı: Twetterdan çok giriyorum buraya artik o yuzden tapatalk şart Genişletmek için tıkla ... tapatalk güzel bi uygulamaya benziyor fakat android değil benim tel s40 zaten pc den giriyorum şuan
İlyas' Alıntı: Twetterdan çok giriyorum buraya artik o yuzden tapatalk şart Genişletmek için tıkla ... tapatalk güzel bi uygulamaya benziyor fakat android değil benim tel s40 zaten pc den giriyorum şuan
Uhops Üye misafirlerin çayını tazeliyelim - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: Tüh s40 kim Genişletmek için tıkla ... s40 benım telefonun işletim sistemi
misafirlerin çayını tazeliyelim - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: Tüh s40 kim Genişletmek için tıkla ... s40 benım telefonun işletim sistemi
Uhops Üye İlyas' Alıntı: Sambian mı yani Genişletmek için tıkla ... 'S40, Symbian tabanlı değildir. Hatta bir işletim sistemi de değildir. Java uygulamalarını çalıştırab Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız n, gömülü (embedded) bir platformdur.' - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: Androide geçmelisin bence Genişletmek için tıkla ... 2-3 sene içinde geçmem/geçemem
İlyas' Alıntı: Sambian mı yani Genişletmek için tıkla ... 'S40, Symbian tabanlı değildir. Hatta bir işletim sistemi de değildir. Java uygulamalarını çalıştırab Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız n, gömülü (embedded) bir platformdur.' - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: Androide geçmelisin bence Genişletmek için tıkla ... 2-3 sene içinde geçmem/geçemem
Uhops Üye ya bu nfs worlde oyuna her girerken yeniden patch yükleme sorunu var mı - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: Neden? Genişletmek için tıkla ... daha telefon 1 senelik. eskimeden değiştirmem.
ya bu nfs worlde oyuna her girerken yeniden patch yükleme sorunu var mı - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: Neden? Genişletmek için tıkla ... daha telefon 1 senelik. eskimeden değiştirmem.
UpOneTR Üye Geçen hafta yukledim oynadim ertesi gun geri acmstm yoktu sorun ful turkce geldi ondan gerekmiyo