Olsun daha rahat oynar :)
Ccihat67 Üye İlyas' Alıntı: 1 ram 256 ekran karti varsa yeter Genişletmek için tıkla ... Laptop 4 ram 512 ekran masaüstü 2 ram 512 ekran
İlyas' Alıntı: 1 ram 256 ekran karti varsa yeter Genişletmek için tıkla ... Laptop 4 ram 512 ekran masaüstü 2 ram 512 ekran
Uhops Üye Ccihat67' Alıntı: Laptop 4 ram 512 ekran masaüstü 2 ram 512 ekran Genişletmek için tıkla ... 2 side sorunsuz açar. hangisi uygun/müsaitse ona yükle
Ccihat67' Alıntı: Laptop 4 ram 512 ekran masaüstü 2 ram 512 ekran Genişletmek için tıkla ... 2 side sorunsuz açar. hangisi uygun/müsaitse ona yükle
Uhops Üye İlyas' Alıntı: Klavyeyle oynuyosun dimi? P Genişletmek için tıkla ... kumandayla oynuyor olabilir mi
Ccihat67 Üye İlyas' Alıntı: Klavyeyle oynuyosun dimi? P Genişletmek için tıkla ... Açmadım ama klavye
Uhops Üye Ccihat67' Alıntı: Yemek yemem lazım sahurdan sonra burda olursanız görüşürz iyi geceler hayırlı sahurlar Genişletmek için tıkla ... daha ben sahuru 1 saat sonra yapacam
Ccihat67' Alıntı: Yemek yemem lazım sahurdan sonra burda olursanız görüşürz iyi geceler hayırlı sahurlar Genişletmek için tıkla ... daha ben sahuru 1 saat sonra yapacam
haydaravısyon Üye Şu anda 15 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 10 misafir) haydaravısyon, Anti-Okul, Ccihat67, anil41kocaeli, zxdelemi
Şu anda 15 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 10 misafir) haydaravısyon, Anti-Okul, Ccihat67, anil41kocaeli, zxdelemi
UpOneTR Üye Iste ondan sordum oynayanlar varmis sanki tam bilmiyorum direksiyon var o oyunda oynansa çok iyi olurdu
Iste ondan sordum oynayanlar varmis sanki tam bilmiyorum direksiyon var o oyunda oynansa çok iyi olurdu
Uhops Üye haydaravısyon' Alıntı: Şu anda 15 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 10 misafir) haydaravısyon, Anti-Okul, Ccihat67, anil41kocaeli, zxdelemi Genişletmek için tıkla ... noluyo ya 10 misafir ne zaman geldi gözümü 2 dakıka ayırdım 10 misafir gelmiş. Bu misafir olayını anlayamadım gitti
haydaravısyon' Alıntı: Şu anda 15 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 10 misafir) haydaravısyon, Anti-Okul, Ccihat67, anil41kocaeli, zxdelemi Genişletmek için tıkla ... noluyo ya 10 misafir ne zaman geldi gözümü 2 dakıka ayırdım 10 misafir gelmiş. Bu misafir olayını anlayamadım gitti